best site builder

Knitrende ild i pejsen, forkælelse og ægte råhygge i vinterferien

Mobirise

Stik af fra hverdagen og få gode minder

En enkel overnatning  i vinterferien på et lækkert hotel er nok til at skabe et lille åndehul i hverdagen. Book en dejlig overnatning med stor, lækker morgenbuffet fra kr. 399,- pr. person i delt dobbeltværelse.

Mobirise

Til dig der ønsker en gastronomisk oplevelse

Forkæl ganen med en udsøgt smagsoplevelse lavet på sæsonens råvarer.
Book et ophold med en lækker 2-retters middag og stor morgenbuffet fra kr. 549,- pr. person i delt dobbeltværelse.

Mobirise

Trænger du til ekstra forkælelse og velvære?

Prøv vores luksuriøse spafaciliteter – du får forkælelse for både krop og sjæl. Kom som du er, og vend hjem som dig selv.
Book spaophold med fri adgang til spafaciliteter, skøn 4-retters middag og lækker morgenbuffet fra kr. 894,- pr. person i delt dobbeltværelse.

Mobirise

Svensk charme ved Kattegat

Oplev det charmerende, svenske strand -og spahotel Varbergs Kusthotell. Hotellet ligger helt fantastisk – kun 52 skridt fra havet og 2 timer og 45 minutters kørsel fra København. Snyd ikke dig selv for en skøn gåtur langs Kattegat og glæd dig til den luksuriøse morgenmadsbuffet.

Det er muligt at tilkøbe adgang til Sveriges eneste Thalassospa, hvor Kattegats saltvand og tang bidrager med gavnlige mineraler, harmoni og fornyet energi.

Vil du være med i clubben?

Som medlem får du alle de bedste tilbud, nyheder og fordele direkte sendt til din mailboks 3-4 gange om måneden.
Hver gang du overnatter på et Comwell Hotel optjener du 5 % i bonuspoint på din samlede regning – point som du kan bruge som hel eller delvis betaling for dit næste ophold. 1 point er lig 1 krone – så det er en besparelse, der batter.
Når du tilmelder dig, er du allerede i gang med at optjene point – du får nemlig 25 point i tilmeldingsbonus, når du opretter dig som medlem.

Vil du heller ikke gå glip af de bedste tilbud, kan du blive en del af clubben lige her – det er helt gratis!