serveringer

Kom med til Smagfuld Aften

Vores kokke har en stor forkærlighed for ærlig og bæredygtig mad og råvarer. Derfor gentager vi sidste års store succes med Smagfuld Aften. En aften hvor fantasien og kreativiteten slippes løs.

Du får ni festserveringer ud over det sædvanlige – for kun 495 kr. pr. person. Du kan komme til Smagfuld Aften på seks af vores hoteller den 22. marts 2019 kl. 18.00. 

middag på comwell
pige loeber ud i vandet
kvinde i hottub
comwell club tilmelding

En festaften med ni serveringer
og smag for skillingen

Vi vil gerne have lov at vise dig, hvad vores køkkener formår, når kreativiteten og fantasien slippes  løs i gryderne. Derfor inviterer vi til Smagfuld Aften på seks udvalgte hoteller.

Køkkencheferne disker op med ni kulinariske serveringer, der serveres som ”social dining”, hvor der bliver skabt en intim og hyggelig madoplevelse, og hvor årstidens råvarer og økologi er i højsædet. Her får du vitterlig smag for skillingen, når køkkenet præsenterer smagfulde serveringer og udvalgte retter fra vores festmenuer.  

Få en forsmag på din næste fest
Smagfuld Aften er en oplagt mulighed for dig, som går med tankerne om at holde en stor fest, en rund fødselsdag eller en særlig begivenhed. I løbet af aftenen vil du få en smagsprøve på, hvad vi kan tilføre dit selskab – både hvad angår lokaler, menu, borddækning og værtskab.

Det koster kun kr. 495,- pr. person. Ønsker du en vinmenu hertil, kan du købe denne for kun kr. 465,- pr. person.