type-image

Samlet pris fra 1498 DKKfor 2 personer

Søg ophold

Ankomst
19 jan
2019
Ændre dato
Afrejse
20 jan
2019
Ændre dato
Vælg antal værelser
værelse 1
Voksne
1
+ -
Børn (2-11 år)
0
+ -
Børn (0-2 år)
0
+ -

Sommertilbud - Total Afslapning

Skal du slappe af, altså virkelig slappe af, så skulle du prøve ét af vores spa-ophold. Når du sætter dig godt til rette i spaen på Comwell Borupgaard, Comwell Korsør eller Varbergs Kusthotell, så ved du, hvad vi mener. 

Har du lyst til at forkæle dig selv endnu mere med én af vores mange behandlinger, så står vores uddannede personale klar til at rådgive dig. Book tid på Comwell.dk eller ved ankomst.

Book et ophold med spa, 2-retters middag, overnatning og stor morgenbuffet med hjemmelavede specialiteter. Det er dét, vi kalder Total Afslapning.

Prisen på opholdet varierer alt efter valg af hotel og ankomst- og afrejsedato og gælder for ophold i perioden fra den 15. juni til 12. august 2018.

Sov godt!
For at sikre dig den bedste nattesøvn, kan alle Comwell hoteller tilbyde et bredt udvalg af lækre natur-, skum- og fiberpuder. Spørg efter vores The Better Sleep pudeprogram og find en pude, der passer dig.

Vil du spare penge på dit ophold?
Som Comwell Club-medlem får du 18% rabat på normalprisen. Se Comwell Club-tilbud lige her.

Aldersbegrænsning:
På Comwell Borupgaard er der ikke er adgang for børn under 16 år i Aqua Spa og til Spa behandling.
På Comwell Korsør er børn (3-16 år) velkomne i AquaSpaen i tidsrummet 8-10 & 17-19, dog undtagen lørdage og altid ifølge med en voksen. Pris: 95 ,- kr (børn modtager ikke badekåbe, spa håndklæde og badetøfler). 
Børn under 3 år har ingen adgang

Bemærk: Kellers Parks Aquaspa bliver endnu mere lækker
Den 25. juni begynder vi på renovering og udvidelse af vores spa på Kellers Park, så du fremover kan nyde endnu mere velvære. Derfor vil vores spa være lukket i hele i uge 26, men fra den 2. juli og frem til den 9. september kan du gratis benytte vores pool, hottop, koldgus, sauna og udendørs hottop under dit ophold. Ligeledes giver vi 25% rabat på alle vores spa-behandlinger. Du kan leje badekåbe og tøfler for 100 kr. pr. person. Book et ophold på Kellers Park her.

Tilbuddet indeholder

  • Fri adgang til AquaSpa og fitnessrum
  • Lån af badekåbe og badetøfler
  • Dagens 2-retters middag eller buffet
  • Overnatning
  • Stor, lækker morgenbuffet

Hoteller

Læs mere om de forskellige hoteller

Comwell Hotel BorupgaardLæs mere
 
Comwell Hotel KorsørLæs mere
 
Varbergs KusthotellLæs mere