Borupgaard får Danmarks første Brechelbath

Som de første i Danmark kan Comwell Borupgaard i Snekkersten tilbyde Brechelbath som en del af deres spabehandlinger. Brechelbath er en mere end 200 år gammel behandlingsform og stammer fra Bayern. Det særlige urtedampbad med gran, hør eller pinjetræsspåner er mentalt stimulerende og øger koncentrationen.


Dugfriske digitale nyheder

For mange hotel- og konferencegæster er adgangen til seneste nyheder, analyser og underholdning en væsentlig del af deres ophold. 

Derfor tilbyder vi alle vores gæster fri adgang til mere end 7.000 danske og udenlandske aviser og magasiner – og tilmed 24 timer efter besøget. 


Nyt kaffekoncept

I 2017 opnåede alle vores danske hoteller det økologiske spisemærke i bronze, hvilket betyder at 30-60% af vores råvarer er økologiske. Vi vandt også Årets Økopris 2017 – en pris vi er stolte af. Derfor er vi meget glade for fremover altid at kunne servere økologisk 
kaffe og te for vores gæster.

Nyt hotel i Nordhavnen

For første gang i Comwells historie åbner vi et hotel i eget regi i København. AP Pension er en af hovedkræfterne bag et flere hundrede millioner kroner dyrt nyt stort hotel i Nordhavnen.