Teambuilding

Teambuilding

Forøget energi og større udbytte

Med teambuilding har I mulighed for at udfordre hinanden og teamet i en række anderledes og spændende aktiviteter. Teambuilding styrker glæden ved at arbejde sammen og skaber nye fælles succesoplevelser. Vi skræddersyr alle forløb og sikrer at alle kan være med. 
 
Den primære base for aktiviteterne er udendørs, men alt efter årstid og temperament, kan mange aktiviteter rykkes indenfor eller deles mellem indendørs og udendørs aktivitet. 
 

Vi tilbyder blandt andet:

 
CoastZone Brain Game (1,5-2,5 timer)
 
TeambuildingCoastZone Brain Game er et energisk og intenst kapløb, der kræver samarbejde og involvering af alle deltagere. Vi giver jer en fælles succesoplevelse, hvor I både bruger hovedet og kroppen til at komme igennem en række forskelligartede udfordringer. Arrangementet foregår primært indenfor, men med mindre afbræk udenfor.
 
I vil opleve en dynamisk konkurrence, der forener teamwork med simpel logik. Vi inddeler jer i mindre hold, hvorefter I dyster mod hinanden om at indsamle flest mulige point. Der er udfordringer på mange niveauer og til mange typer - både til de logisk tænkende, de beslutningsdygtige, såvel som de socialt orienterede. CoastZone Brain Game giver jer en intens og dynamisk succesoplevelse, hvor alle individuelle ressourcer bringes i spil. Kommunikation, samarbejde og ejerskab vil fremstå som de vigtigste værktøjer for at kunne performe. CoastZone står for positiv energi og med Brain Game er i sikret masser af smil, latter og high-fives.
 
 
CoastZone Team Challenge (2-3 timer)
 
CoastZone Team Challenge sætter fællesskabet i fokus i sunde og sjove konkurrenceelementer i naturen. I lærer at værdsætte hinandens forskelligheder og bliver fyldt med ny energi. Sammen skaber vi en super formiddag eller eftermiddag med anderledes og spændende aktiviteter, der styrker jeres glæde ved at arbejde sammen som team. 
 
Deltagerne inddeles i mindre hold af ca. 6-8 personer. I området omkring Comwell hotellet har vi placeret en række forskellige aktiviteter, som holdene skal igennem. Der vil være opgaver for hjernen, fysikken og samarbejdet. Holdene følges ad og kan på den måde følge konkurrencen helt tæt, hvilket bringer en særlig intensitet til forløbet.
 
 
CoastZone GPS Adventure (3-3½ time)
 
TeambuildingGPS Adventure stiller krav til kommunikation og samarbejde. I rystes sammen på en uformel og energisk måde og oplever nye spændende sider af hinanden.
 
Deltagerne inddeles i hold, hvorefter hvert enkelt hold deler sig i felt og base. Feltholdet udstyres med en GPS-tracking-enhed. Baseholdets opgave er, at guide feltholdet frem til en række checkpunkter i området via online tracking, storskærme, iPads og mobiltelefoner. Undervejs og ved checkpunkterne skal holdene løse en række logiske, kreative og sproglige opgaver. Det hold, der formår at optimere kommunikationen, effektivisere samarbejdet og prioritere opgaverne bedst muligt samler flest point og vinder dysten. 
 
De teknologiske redskaber kan med stor fordel føres videre i det daglige arbejde i hverdagen. GPS Adventure kombinerer alle de vigtige egenskaber ved et godt samarbejde. Deltagerne får samtidig værktøjer og inspireres til hvordan de kan optimere deres daglige samarbejde og kommunikation på tværs af kontorer og arbejdsfunktioner. 
 

Teambuilding aktiviteterne arrangeres af CoastZone, som er Danmarks største udbyder af teambuilding og har mere end 11 års erfaring med teambuilding for virksomheder.

Hent vores pdf om teambuilding her

Har du spørgsmål eller brug for mere inspiration? Vi sidder klar ved telefonerne og glæder os til at hjælpe dig videre.

Kontakt vores fællesbooking på tlf.: 70 274 274 - og tast "1" for møder og konferencer

eller Forespørg lige her