Motiverende møder

Motiverende Møder

Har dit møde og mødebudskab den effekt du ønsker?

Efter et traditionelt møde, kan det være svært at huske budskaberne.
 
Konceptet Motiverende Møder henvender sig til dig der gerne vil sikre, at dine mødedeltagere får maksimalt udbytte af mødet og at du brænder igennem med dine budskaber som mødeleder.
 
Med Motiverende Møder får du et synligt afkast af din mødeinvestering.
 

Oplev mødebudskaberne og skab større værdi

Motiverende Møder foregår som en naturlig del af dit møde hos Comwell og kan vare fra alt mellem ½ - 3 timer (eller mere).
 
Med udgangspunkt i dit mødeprogram finder vi sammen et fokus og dertilhørende aktiviteter der understøtter mødets formål og budskaber.  
 
Med motiverende møder sikrer hermed en rød tråd igennem hele programmet og at budskaberne forankres hos den enkelte deltager eller teamet.
 

Vi styrer dig sikkert i mål

Motiverende Møder faciliteres af Danmarks største udbyder af teambuilding og teamudvikling, CoastZone. 
 
Aktiviteterne kan variere fra korte involverende mødeboosts, samarbejds- og kommunikationsøvelser, energigivende fysisk aktivitet, mentaltræning med mindfulness, praksis og teori i form af foredragsholdere til fuldt faciliterede forløb. 
 
Aktiviteter og forløbet af motiverende møder skræddersys naturligvis til netop jeres mødeagenda og vi sikrer at alle, uanset alder og fysisk formåen kan deltage.
 
Hent vores pdf om Motiverende Møder her

Kontakt

Kontakt os for inspiration til dit næste møde:
 
Professionelt mødeCoastZone 
Tlf: 70 77 00 77
E-mail: info@coastzone.dk 
 
Comwell fællesbooking
Tlf: 70 274 274
faellesbooking@comwell.dk
 
Forespørg lige her
 

Fakta

Konceptet ”Motiverende Møder” er udviklet i et samarbejde mellem Comwell og CoastZone. Konceptet er skræddersyet til det danske mødemarked og har til formål at skabe et større udbytte af de mange møder der afholdes hver dag. 
 

Det siger vores kunder

”Vi havde et virkelig dynamisk møde om eftermiddagen, hvor aktiviteterne sparkede ny energi ind i gruppen. Det har også højnet energiniveauet her på kontoret. Vi har noget at snakke om og grine af, men vigtigst af alt er vi kommet rigtig godt i gang med vores strategi. De motiverende indslag i mødedagen har også tydeliggjort betydningen af, at arbejde sammen”. 
- Claus Paulsen, Grundfos IT.
 
”Det er det mest givende mødeforløb vi har haft i vores sælgerstab i lang tid. Der er ingen tvivl om, at budskabet fra mødet hænger ved og vi glæder os til at bruge jer igen”. 
- Bjarke Petersen, Tulip
 
”For os, der har stået for forberedelserne, har det været en gave, at I i den grad har fanget vores ønsker, som sprang i mange retninger. Der har været den helt rigtige vekslen mellem energiske oplæg, gruppedrøftelser og praktiske øvelser. Et professionelt gennemført mødeforløb, hvor tiden gik hurtigt – også på dag 2, som andre gange kan være lidt tung at komme igennem. Vi vil varmt anbefale jer ude i verden”.
- Nina Lindegaard, Selandia.