Hotel ophold

CoastZone Team Challenge (2-3 timer)


CoastZone Team Challenge sætter fællesskabet i fokus i sunde og sjove konkurrenceelementer i naturen omkring hotellet. I lærer at værdsætte hinandens forskelligheder og bliver fyldt med ny energi. Sammen skaber vi en super formiddag eller eftermiddag med anderledes og spændende aktiviteter, der styrker jeres glæde ved at arbejde sammen som team. Deltagerne inddeles i mindre hold af ca. 6-8 personer. I området omkring Comwell hotellet har vi placeret en række forskellige aktiviteter, som holdene skal igennem. Der vil være opgaver for hjernen, fysikken og samarbejdet. Holdene følges ad og kan på den måde følge konkurrencen helt tæt, hvilket bringer en særlig intensitet til forløbet.

 

CoastZone GPS Adventure (3 timer)


GPS Adventure stiller krav til kommunikation og samarbejde. I rystes sammen på en uformel og energisk måde og oplever nye spændende sider af hinanden. Deltagerne inddeles i hold og hvert enkelt hold deler sig i felt og base. Feltholdet udstyres med en GPS-tracking-enhed. Baseholdets opgave er, at guide feltholdet frem til en række checkpunkter i området via LIVE tracking, storskærme, iPads og mobiltelefoner. Det hold, der formår at optimere kom¬munikationen, effektivisere samarbejdet og prioritere opgaverne bedst muligt samler flestpoint og vinder dysten. De teknologiske redskaber kan med stor fordel føres videre i det daglige arbejde i hverdagen. CoastZone står for positiv energi og garanterer en udbytterig dag med masser af smil, latter og high-fives.
 

CoastZone Brain Game (1,5-2,5 timer)


CoastZone Brain Game er et energisk og intenst kapløb, der kræver samarbejde, strategi og involvering af alle deltagere.
Arrangementet foregår primært indenfor, men med mindre afbræk udenfor. Vi giver jer en fælles succesoplevelse, hvor I både bruger hovedet og kroppen til at komme igennem en række for¬skelligartede udfordringer. Udfordringer som alle stiller krav til de 7 forskellige intelligenser.
I vil opleve en dynamisk konkurrence, der forener teamwork med simpel logik. Vi inddeler jer i mindre hold, hvorefter I dyster mod hinanden om at indsamle flest mulige point. Der er udfordringer på mange niveauer og til mange typer - både til de logisk tænkende, de beslutningsdygtige såvel som de socialt orienterede. CoastZone Brain Game giver jer en intens og dynamisk succesoplevelse, hvor alle individuelle ressourcer bringes i spil. Kommunikation, samarbejde og ejerskab vil fremstå som de vigtigste værktøjer for at kunne performe.  


For yderligere info kontakt:CoastZone
Tel: 7077 0077
E-mail: info@coastzone.dk