Forespørg uforpligtende på dit næste møde eller konference

Forespørg nu

Møder og konferencer

Unikke hoteller

Comwell tilbyder hoteller med fokus på konferencer med den personlige kontakt. Alle hoteller er vidt forskellige med hver deres særpræg, stemning og atmosfære, og kan dermed dække alle typer konferencer. Comwell Aalborg

En ting har alle hotellerne dog til fælles - nemlig vores mange års erfaring, værtsskab, service og ikke mindst professionelle personale, der brænder for at løfte din konference med et personligt præg.

Vi har i konferencehoteller i hele Danmark samt 2 hoteller i Sverige. I alt mere end 300 møde- og konferencelokaler i forskellige størrelser.

Kontakt vores dygtige fællesbooking, som øjeblikkeligt kan sende et tilbud på netop din konference eller dit møde:

Ring på tlf: (+45) 70 274 274 eller Forespørg HER

Læs mere om de forskellige hoteller i brochuren eller hent pdf

 

Innovation og forskellighed

Comwell Kellers Park Kravene til møder og konferencer har ændret sig og i dag efterspørger vores gæster det aktive, det sjove, det unikke og det anderledes. Derfor arbejder vi konstant på at fremme innovationen og dyrke forskelligheden.
 

Uanset om du er til konferencer i eksklusive omgivelser eller til møder med sportsaktiviteter, deltagerinvolvering, spa- og velvære, gourmetmad, storbyoplevelser, en central placering eller om du ønsker din egen private etage med mødelokale, lounge og værelser, kan vi imødekomme dine behov - og lidt til. 


Læs mere om de enkelte hoteller.