Forespørg uforpligtende på dit næste møde eller konference

Forespørg nu

Møder og konferencer hos ComwellMødelokaler og konferencelokaler

Comwell er til for den professionelle gæst. Vi har møde- og konferencefaciliteterne samt personalet til at afholde møder og konferencer på alle vores hoteller. 

Konferencehotel Comwell Aarhus

Danmarks bedste mødekoncept og mødelokaler

Hos Comwell får du Danmarks bedste mødekoncept og mødelokaler. For 3. år i træk har vi vundet prisen for ’Bedste mødekoncept’, og nu har vi også prisen for ’Bedste lokaler’. Det bekræfter os i, at det vi gør, og det vi kan tilbyde dig som gæst er unikt og i danmarksklasse. 

 

Landsdækkende 

Vi tilbyder møde- og konferencelokaler i nærheden af dig. Med 15 konferencehoteller og 1 kongrescenter dækker vi hele Danmark. Alle vores steder har hver deres særpræg, stemning og atmosfære. En ting har vi dog til fælles. Nemlig vores naturskønne beliggenhed, gode værtskab og professionelle personale, der brænder for at få dit arrangement til at gå op i en højere enhed.  Læs mere om vores steder her.

Meeting Design.

Vi skræddersyer møder og konferencer efter dine ønsker og behov. Vi er med både før, og under dit arrangement for at sikre, at alt forløber som planlagt. Det giver dig ro til at fokusere på dagens agenda og mødets indhold.  

Motiverende møder

Budskaber huskes bedre, når de opleves. Vi tilbyder i samarbejde med CoastZone konceptet ’Motiverende møder’. Konceptet er udviklet med henblik på at aktivere og involvere mødedeltagerne, så de får bedre føling med og forståelse for mødets budskaber. Vi guider gerne til hvordan deltagerinvolvering kan indarbejdes i dit næste møde eller konference. 

Altid en AV tekniker til stede

Vores AV-teknikere sørger for at teknikken altid spiller, så præsentationer mv. afvikles uden distraktioner og afbrud. AV-teknikeren vil både være behjælpelig under opstillingen og undervejs i arrangementet, så du kan holde fokus på mødet.

Comwell Care 

Hos Comwell drager vi omsorg for mennesker og miljø. Det kommer også til udtryk i vores forplejning. I køkkenet prioriterer vi at arbejde med danske økologiske råvarer, der er i sæson, af høj kvalitet og fyldt med smag. Maden vi laver er sammensat således, at den giver bedst mulige energi til dine deltagere på mødedagen. 

Konference mad

Kontakt os

Kontakt vores dygtige fællesbooking, som øjeblikkeligt kan sende et tilbud på netop din konference eller dit møde:

Ring på tlf: (+45) 70 274 274 eller Forespørg HER

Læs mere om de forskellige konferencehoteller i brochuren eller hent pdf

 


Se vores møde- og konferencekatalog