Daniel de Visme er ny marketingdirektør i Comwell

Comwell Hotels har ansat en ny marketingdirektør. Det bliver Daniel de Visme, 46 år, der kommer til at stå i spidsen for den strategiske markedsføring af den bæredygtige hotelkæde, som skal sikre Comwell en endnu stærkere profil i markedet. Daniel de Visme tiltræder stillingen torsdag den 15. februar og indgår også i Comwells koncernledelse. 

Daniel de Visme, 46 år, kommer med en solid marketingbaggrund. Han har tidligere været ansat som Head of Marketing and Business Development hos teleselskabet 3, hvor han har haft stor fokus på branding, digitalisering og kommunikation. Før det har Daniel været ansat i 8 år som marketingdirektør hos PricewaterhouseCoopers (PwC).

Daniel de Visme ser frem til at blive en del af Comwell Hotels:

”Jeg ser frem til at blive en del af en velrenommeret servicevirksomhed, der sætter bæredygtighed og høj kvalitet øverst på dagsordenen. Comwell har vækstet de sidste mange år og ekspanderer i forhold til antallet af værelser de kommende år, så det bliver en spændende tid Comwell går i møde,” siger Daniel de Visme.

Daniel får ansvaret for den strategiske markedsføring og skal i tæt samarbejde med medarbejderne i Marketing, Salg og hotelkædens 18 hoteller i Danmark og Sverige sikre eksekvering af markedsstrategien samt videreudviklingen af de nuværende marketingaktiviteter. 

Comwell Hotels har 2500 værelser i alt og åbner i 2020 et nyt, stort hotel i Nordhavnen. I sidste uge meddelte koncernen, at de har fremsendt et forslag til Aarhus Kommune på en udvidelse af Comwell Aarhus. En udvidelse der skaber 198 nye værelser, mødefaciliteter og skybar.

Daniel de Visme bor i Jyllinge sammen med Sanne og datteren Michelle. I sin fritid ynder Daniel at løbe i skoven, hvis han ikke lige hopper på sin mountainbike. 

Daniel de Visme tiltræder stillingen som marketingdirektør torsdag den 15. februar og kommer til at indgå i koncernledelsen.