Comwell introducerer digitale løberuter på alle hoteller

For at imødekomme en stor efterspørgsel på tilrettelagte løberuter tilbyder Comwell Hotels nu deres gæster, at de kan begive sig ud og opleve områderne omkring alle deres hoteller via tre skræddersyede, digitale løberuter.

Mange hotelgæster prioriterer friheden til at kunne benytte naturen til den daglige motion højt. Men udfordringen er oftest, at man ikke kender området, og tiden til at planlægge en god løbetur er knap. 

Derfor har den danske hotelkæde skræddersyet tre forskellige, digitale løberuter til hvert af deres hoteller herhjemme. Løberuterne er lagt ind i app’en Run Go, der fortæller og viser gæsten, hvilken rute der skal løbes, hvor langt der er tilbage og hvilke veje eller stier man skal benytte. Nøjagtig som en GPS i en bil. 

Langt de fleste af hotelkædens 15 hoteller herhjemme ligger i naturskønne omgivelser, hvilket Comwells mange løberuter udnytter til fulde. Når gæsten har downloadet app’en, finder den automatisk de tre løberuter, der er tilknyttet det enkelte hotel. Løberuterne er på henholdsvis 3, 5 og 10 km. Den korte distance på 3 km anbefales også til ”walk and talk”, der er et sundt break under et møde eller seminar. 

Alle Comwells løberuter er tastet ind med hotellets navn fx Comwell Holte. Dernæst kan man vælge en af de tre ruter. RunGo er gratis og kan benyttes til iOS og Android – både på mobil og på Apple Watch. App’en og ruterne er blevet testet af Comwells aktivitetschef, Morten Hald, fra Comwell Rebild Bakker.