Velkendte husmandsretter får en renæssance på Bar V

På Comwell Hvide Hus Aalborg er køkkenchef, Kenneth Petersen, dykket ned i mormors kogebog og fundet en stribe velkendte husmandsretter. De velsmagende klassikere kan nydes på Bar V til fornuftige penge og i atmosfærefyldte rammer seks dage om ugen.

Mormormad, egnsretter og husmandsretter nyder i disse år en renæssance. De er blevet fortællingen om det gode håndværk, den fornuftige økonomi og vores kulturarv. Fødevareministeriet udskrev for fire år siden en landsdækkende konkurrence, hvor kåring af Danmarks nationalret fandt sted. Her kunne danskerne stemme om hvilken ret, baseret på 24 udvalgte egnsretter, er den ret der bedst kendetegner os danskere. Opbakningen og opmærksomheden for afstemningen var enorm og som bekendt, blev det stegt flæsk med persillesovs, der løb med sejren. 

Et godt måltid mad i en travl hverdag

Køkkenchefen på Comwell Hvide Hus Aalborg, Kenneth Petersen, har sammen med sit dygtige team udvalgt en stribe velkendte husmandsretter, som de har givet et moderne tilsnit, og som serveres på hotellets Bar V. Husmandsretterne serveres søndag til fredag, og hver ugedag har sin klassiker på menukortet til en fornuftig pris af kun 175 kr. for en god portion. 

Hoteldirektør, Mette Bonderup, glæder sig til at imødekommende den store efterspørgsel på et velkendt og nærende måltid mad til hotellets gæster og lokale:

”Vi forsøger hele tiden at optimere vores gæsters oplevelse hos os. I den forbindelse har vi indført dagens husmandskost seks dage om ugen. Der er stor efterspørgsel fra vores mange stamgæster, at de kan få et måltid ”almindeligt” mad – et solidt og velsmagende måltid, der kan sætte et godt punktum på en lang arbejdsdag. For mange er hverdage forbundet med mange gøremål. Derfor ønsker de et ærligt måltid mad – hvad enten de er gæster her på hotellet eller man bor i nærområdet,” siger Mette Bonderup.  

Bar V’s husmandsretter kan nydes enten i baren eller som room service. Kortet byder på vores nationalret, stegt flæsk med persillesovs, carbonara, brændende kærlighed, forloren hare, Paprika Gullach og herregårdsbøf med bearnaise.