Comwell Hotels vinder igen prestigefyldt branchepris

Comwell Hotels er fortsat blandt sværvægterne på det danske møde- og konferencemarked. Den konklusion lå fast, da kæden igen trådte op på vinderpodiet ved den årlige prisuddeling for kursus- og konferencearrangører. For tredje år i træk belønnede landets mødebookere nemlig Comwell Hotels med prisen ”Årets bedste mødekoncept”. 

”Det er nemt at skræddersy et arrangement hos Comwell. Hos Comwell er de altid meget hjælpsomme med planlægningen af diverse events og breaks i forbindelse med arrangementerne. Comwell har ramt noget rigtigt her, som ingen andre endnu har formået at tage til sig”, lød de flotte ord fra dommerne i forbindelse med prisoverrækkelsen. 

Dermed blev det en aften, der sent vil gå i glemmebogen for Henrik Hjorth, salgsdirektør hos Comwell Hotels. Kort forinden havde han nemlig også været på scenen og modtage prisen ”Bedste lokaler”, som kædens hotel i Vejle, Comwell Kellers Park, hev hjem i flot stil. Om den pris sagde dommerne: 

”Altså helt ganske simpelt: Fede mødefaciliteter. Alt spiller max. Fantastiske lokaler med rigtig mange muligheder, lys og udsigt. Derudover er der mange ekstra lokaler i nærheden, der er indrettet på forskellig vis, og som derfor kan benyttes til det formål, man nu behøver”. 

Begge priser vækker både glæde og stolthed i Comwell – ikke mindst grundet dommernes flotte ord samt det faktum, at det igen i år er mødebookerne selv, der kårer vinderne. 

”Vi er utrolig glade for den opbakning og anerkendelse, som priserne her symboliserer. Vores gæster viser os en uvurderlig tillid ved at stemme på os, og den tillid glæder vi os til at belønne i 2017. Vi har mange spændende ting på tegnebrættet, der dels udspringer af vores gæsters behov og dels ud fra de tendenser, vi ser for fremtidens møder og konferencer. Til at hjælpe os med at udvikle nye koncepter og nye måder at mødes på, lytter vi derfor både til vores gæster og samarbejder med nogle af landets førende inden for innovation, design og bæredygtighed. Det bliver endnu et spændende år i Comwell, og lige nu har vi fået den bedst tænkelige start”, siger Henrik Hjorth, salgsdirektør hos Comwell Hotels.