Comwell overtager Centralværkstedet og Smedien i Aarhus

Jürgen Frühwirth startede helt fra bunden, da han overtog og renoverede DSB’s gamle værkstedsbygning, Centralværkstedet, i 2012. Nu kalder nye eventyr på den garvede iværksætter, og det glæder ham, at det er Comwell, som skal drive stedet videre:

”Jeg er meget stolt over det, vi har skabt på Centralværkstedet og Smedien gennem de seneste 4 år. Én af de afgørende årsager til vores positive udvikling har været den måde, Aarhus tog imod os på og har støttet os gennem årene. Det glæder mig, at Comwell bliver den nye ejer af både Centralværkstedet og Smedien. Vi har haft et særdeles godt samarbejde, og vi er lige begejstrede for at bringe mennesker sammen i rammer, der både overrasker og inspirerer. Jeg er helt tryg ved at overlade roret til Comwell og glæder mig til at følge med på sidelinjen fremover”, siger Jürgen Frühwirth.

Også Comwells koncernchef, Peter Schelde, ser overtagelsen som en naturlig forlængelse af et yderst positivt samarbejde:

”Det er et perfekt match, og vi ser frem til at drive Centralværkstedet og Smedien videre med respekt for stedets originale ånd. Vi glæder os til, i samarbejde med de dygtige medarbejdere, at fortsætte den særdeles positive udvikling af Centralværkstedet. Vi kommer hverken til at ændre udtrykket eller selve konceptet, da det er helt specielt og vil komplimentere vores produkt på bedste vis, præcis som det er”, siger Peter Schelde og understreger, at allerede bookede arrangementer i Centralværkstedet og Smedien vil blive afviklet som aftalt og uden ændrede vilkår. Comwell overtager desuden alle medarbejdere.

”Centralværkstedet fortsætter som et selvstændigt selskab med Morten Goul Jensen som chef og daglig leder. Han har været med på hele rejsen sammen med Jürgen og er nu klar til at fortsætte i Comwell regi. Vi er meget glade for, at Morten kan se sig selv i Comwell og deler de ambitioner, vi har for stedet. Næste step er at finde den helt rigtige køkkenchef til Centralværkstedet, der, sammen med resten af holdet, kan løfte stedet til det næste niveau”, afslutter Comwells koncernchef, Peter Schelde.

Jürgen Frühwirth er frem til udgangen af februar fortsat tilknyttet Centralværkstedet og Smedien i forbindelse med overlevering og afvikling af arrangementer og for at sikre, at overgangen bliver glidende og uproblematisk.

På Comwell i Aarhus er hoteldirektør, Flemming Poulsen, også forventningsfuld omkring overtagelsen, der vil være til stor gavn for begge virksomheder.

”Jeg er både spændt og stolt over at kunne tilbyde Comwells gæster en endnu bredere pallette af unikke rammer her i Aarhus’ nyeste bydel. Centralværkstedet og Smedien er anerkendte og innovative steder med et stort fokus på kvalitet og skræddersyede løsninger. Jeg glæder mig til et endnu tættere samarbejde og er sikker på, at vi sammen kan udvikle spændende og unikke løsninger”, siger Flemming Poulsen.