Comwell dominerer det danske kursusmarked

Comwell er den mest benyttede hotelkæde på det danske kursusmarked i både den private og offentlige sektor. Her har hhv. 38% og 49% af de adspurgte i undersøgelsen nemlig haft afholdt møder eller kurser – og det vil de højst sandsynligt gøre igen.

72% af de adspurgte i den private sektor og 71% fra den offentlige sektor svarer således, at de positivt overvejer at benytte Comwell igen. Comwell er dermed den kæde i den offentlige sektor, som flest er positive over for at benytte til fremtidige kurser, mens førstepladsen deles med Scandic i den private sektor.

Rapporten viser også, at Comwell ligger bedst i uhjulpet kendskab i både den private og særligt i den offentlige sektor. 22% af de adspurgte i den private sektor og hele 31% fra den offentlige sektor nævner Comwell, når de skal remse de kursussteder op, de umiddelbart kommer i tanke om. Hjælper man dem derimod lidt med navnene på en række kursussteder, har 87% kendskab til Comwell i den private sektor og hele 88% blandt de offentlige, hvilket er det højeste kendskab i den sektor.

Mens den samlede pris for et arrangement fortsat er valgkriterie nr. 1 i den offentlige sektor, er selvsamme variabel reduceret til blot en 6. plads i den private sektor. Her optager faciliteter, omdømme og serviceniveau nemlig valgkriteriernes top 3.   

”Når jeg ser resultatet af rapporten her og samtidig tænker på den fremgang, vi oplever, så bekræfter det mig i, at vi stadig har fingeren på pulsen og formår at være på forkant med branchens udvikling og tidens tendenser. Vi er meget opmærksomme på, hvilke valgkriterier, der er vigtige for vores kunder. Belønningen er et flot omdømme, og det er jeg meget stolt af på hele kædens vegne” siger salgsdirektør i Comwell, Henrik Hjort.