Presse

Comwells pressemateriale og musik

Få adgang til Comwells billedmateriale (login kræves, kontakt Comwell her)
Comwell kendingsmelodien kan du hente gratis her

Daniel de Visme er ny marketingdirektør i Comwell

Comwell Hotels har ansat en ny marketingdirektør. Det bliver Daniel de Visme, 46 år, der kommer til at stå i spidsen for den strategiske markedsføring af den bæredygtige hotelkæde, som skal sikre Comwell en endnu stærkere profil i markedet. Daniel de Visme tiltræder stillingen torsdag den 15. februar og indgår også i Comwells koncernledelse. 


Comwell introducerer digitale løberuter på alle hoteller

For at imødekomme en stor efterspørgsel på tilrettelagte løberuter tilbyder Comwell Hotels nu deres gæster, at de kan begive sig ud og opleve områderne omkring alle deres hoteller via tre skræddersyede, digitale løberuter.


Velkendte husmandsretter får en renæssance på Bar V

På Comwell Hvide Hus Aalborg er køkkenchef, Kenneth Petersen, dykket ned i mormors kogebog og fundet en stribe velkendte husmandsretter. De velsmagende klassikere kan nydes på Bar V til fornuftige penge og i atmosfærefyldte rammer seks dage om ugen.


Comwell Kellers Park fylder 10 år

Et af Danmarks mest betagende konference- og spahoteller, Comwell Kellers Park ved Vejle Fjord, fylder 10 år. Men det er ikke kun den storslåede udsigt og den omkringliggende natur, der tiltrækker gæster fra ind- og udland. Områdets historiske vingesus er stadig en del af oplevelsen. Pressen inviteres derfor til rundvisning i anledningen af jubilæet.


Comwell Hotels trækker sig ud af Sønderborg

Comwell vælger at stoppe som operatør på hotellet i Sønderborg med udgangen af 2018. Beslutningen sker efter længere tids forhandlinger med bygningsejerne, K/S Difko Sønderborg, hvor parterne ikke har kunne finde en forretningsmæssig og for Comwell tilfredsstillende løsning. Comwell har drevet hotellet siden 2002.


Comwell vil udvide med ny, ikonisk bygning i Aarhus

Efterspørgslen på værelser og møder på Comwell Aarhus er så stor, at Comwell Hotels ønsker at udvide hotellet med en ny, ikonisk bygning. Udvidelsen rummer 198 værelser, sky bar, restaurant og flere mødefaciliteter. Bygningen kommer til at ligge i forlængelse af det nuværende hotel i Aarhus City Tower.


Ny hotelchef på Comwell Sorø

Torsdag den 1. februar 2018 tiltræder Ninna Stæhr stillingen som hotelchef på Comwell Sorø. Ninna har tidligere været restaurantchef på Comwell Hvide Hus Aalborg og kommer senest fra et job som hotelchef på Himmerland Golf og Spa Resort. 


Gratis Co-Work område på alle Comwells hoteller

Comwell bliver den første hotelkæde i Danmark, som etablerer et Co-Work område på alle deres hoteller herhjemme. Dermed udfordrer hotelkæden deres eget forretningskoncept.


Borupgaard får Danmarks første Brechelbath

Som de første i Danmark kan Comwell Borupgaard tilbyde Brechelbath som en del af deres spabehandlinger. Brechelbath er en mere end 200 år gammel behandlingsform og stammer fra Bayern. Det særlige urtedampbad med gran, hør eller pinjetræsspåner er mentalt stimulerende og øger koncentrationen.


Ny hotelchef på Comwell Middelfart

Fra den1. januar 2018 tiltræder Charlotte Balthazar stillingen som hotelchef på Comwell Middelfart. Måneden efter kan hun fejre sit 10-års jubilæum i Comwell-koncernen. 


Comwell åbner nyt, stort hotel i København

For første gang i Comwells historie åbner den danske hotelkæde et hotel i eget regi i København. AP Pension er en af hovedkræfterne bag et flere hundrede millioner kroner dyrt nyt stort hotel på Trælastholmen i Nordhavnen. Hotellet er tegnet af det prisbelønnede arkitektfirma, Arkitema Architects, der har valgt at lade sig inspirere af havnens historiske pakhuse. Hotellet i Nordhavnen kommer til at rumme 493 værelser og 18 konference- og møderum, og bliver det første hotel i Nordhavnen. Hotellet forventes at åbne i 2020.


Comwell Aarhus imødekommer kraftigt voksende tendens

Ifølge innovationsbureauet Günes & Co. vil vi i fremtiden se mange flere iværksættervirksomheder. Det betyder, at en stor andel af den samlede arbejdsstyrke i højere grad vil være projektansatte og konsulenter. Den tendens mærker de allerede på Comwell Hotel i Aarhus, hvor efterspørgslen på åbne arbejdsområder, som kan benyttes til kortvarig arbejde eller uformelle møder, er stigende. Hotellet tilbyder derfor et coworking space, der kan benyttes af alle. Konceptet rulles ud på et udvalg af Comwells andre hoteller senere.   


Comwell introducerer nyt, bæredygtigt kaffekoncept

Efter en gennemgribende omstilling til bæredygtig hoteldrift – er Comwell Hotels nu klar til at introducere et nyt og bæredygtigt kaffekoncept i samarbejde med Brasil Kaffe Import. Konceptet indebærer også en særlig baristauddannelse til hvert af Comwells 15 hoteller i Danmark – hvilket er den første af sin art herhjemme. Comwell ønsker af løfte oplevelsen fra konventionel til økologisk kaffe og vil gøre op med ”træt kaffe” på en mødebuffet.


Comwell får Årets Økopris 2017

 ”At vi i dag har modtaget Årets Økopris 2017 er en glædelig overraskelse som bekræfter os i, at vores bæredygtige satsning er den helt rigtige” udtaler Koncernchef Peter Schelde.


Comwell baner vejen for en bæredygtig fremtid i hotelbranchen 

Comwell har igangsat en omfattende bæredygtig omstilling, der skal gøre det muligt for hotellerne at arbejde mere ansvarligt og skånsomt med ressourcerne. Et af de større bæredygtige tiltag har resulteret i, at hele kæden i dag får Det Økologiske Spisemærke i bronze. 


Vinderen af Comwell Meeting Planner Award 2017 er fundet

Der var lagt op til fest, da årets DEMA show i går blev afholdt, og den danske møde- og eventbranche skulle fejres. Comwell havde endnu engang æren af at overrække prisen til årets mødebooker. Årets Receptionistelev 2017

I sidste uge blev Årets Elevkonkurrence afholdt på Hotel- og Restaurantskolen i København. Her blev Jeanette Camilla Ottesen én af de helt store vindere, da hun vandt titlen som Årets Receptionistelev.