Presse

Comwells pressemateriale og musik

Få adgang til Comwells billedmateriale (login kræves, kontakt Comwell her)
Comwell kendingsmelodien kan du hente gratis her

Comwell åbner nyt, stort hotel i København

For første gang i Comwells historie åbner den danske hotelkæde et hotel i eget regi i København. AP Pension er en af hovedkræfterne bag et flere hundrede millioner kroner dyrt nyt stort hotel på Trælastholmen i Nordhavnen. Hotellet er tegnet af det prisbelønnede arkitektfirma, Arkitema Architects, der har valgt at lade sig inspirere af havnens historiske pakhuse. Hotellet i Nordhavnen kommer til at rumme 493 værelser og 18 konference- og møderum, og bliver det første hotel i Nordhavnen. Hotellet forventes at åbne i 2020.


Comwell Aarhus imødekommer kraftigt voksende tendens

Ifølge innovationsbureauet Günes & Co. vil vi i fremtiden se mange flere iværksættervirksomheder. Det betyder, at en stor andel af den samlede arbejdsstyrke i højere grad vil være projektansatte og konsulenter. Den tendens mærker de allerede på Comwell Hotel i Aarhus, hvor efterspørgslen på åbne arbejdsområder, som kan benyttes til kortvarig arbejde eller uformelle møder, er stigende. Hotellet tilbyder derfor et coworking space, der kan benyttes af alle. Konceptet rulles ud på et udvalg af Comwells andre hoteller senere.   


Comwell introducerer nyt, bæredygtigt kaffekoncept

Efter en gennemgribende omstilling til bæredygtig hoteldrift – er Comwell Hotels nu klar til at introducere et nyt og bæredygtigt kaffekoncept i samarbejde med Brasil Kaffe Import. Konceptet indebærer også en særlig baristauddannelse til hvert af Comwells 15 hoteller i Danmark – hvilket er den første af sin art herhjemme. Comwell ønsker af løfte oplevelsen fra konventionel til økologisk kaffe og vil gøre op med ”træt kaffe” på en mødebuffet.


Comwell får Årets Økopris 2017

 ”At vi i dag har modtaget Årets Økopris 2017 er en glædelig overraskelse som bekræfter os i, at vores bæredygtige satsning er den helt rigtige” udtaler Koncernchef Peter Schelde.


Comwell baner vejen for en bæredygtig fremtid i hotelbranchen 

Comwell har igangsat en omfattende bæredygtig omstilling, der skal gøre det muligt for hotellerne at arbejde mere ansvarligt og skånsomt med ressourcerne. Et af de større bæredygtige tiltag har resulteret i, at hele kæden i dag får Det Økologiske Spisemærke i bronze. 


Vinderen af Comwell Meeting Planner Award 2017 er fundet

Der var lagt op til fest, da årets DEMA show i går blev afholdt, og den danske møde- og eventbranche skulle fejres. Comwell havde endnu engang æren af at overrække prisen til årets mødebooker. Årets Receptionistelev 2017

I sidste uge blev Årets Elevkonkurrence afholdt på Hotel- og Restaurantskolen i København. Her blev Jeanette Camilla Ottesen én af de helt store vindere, da hun vandt titlen som Årets Receptionistelev.