Presse

Comwells pressemateriale og musik

Få adgang til Comwells billedmateriale (login kræves, kontakt Comwell her)
Comwell kendingsmelodien kan du hente gratis her

Award-vindende hotel renoveres

Comwell Kongebrogaarden, der i sidste måned blev hædret med prisen for Danmarks Bedste Luksushotel, er påbegyndt en storstilet renovering af værelser, lobby, bar og restaurant. Renoveringen skal imødekomme gæsternes stigende behov for sociale relationer og bekvemmelighed. Renoveringen forestår løbende frem til den 11. januar 2019, hvor det hele forventes at stå færdig.


En glad hotelpige fejrer 20 års jubilæum

Torsdag den 1. november kan Anne-Beth Madsby Rohde fra Snoghøj i Fredericia fejre 20 års jubilæum i Comwell.


Comwell Kongebrogaarden vinder prestigefyldt pris

Der var stor glæde i Cirkusbygningen i går aftes, da Comwell Kongebrogaarden vandt prisen for ”Danmarks bedste luksushotel” i forbindelse med uddelingen af Danish Travel Awards 2018.


Kok med noget på hjertet i spidsen for hotelkøkken

Klaus Kilgast Andersen, 38 år, har trods sin relative unge alder være ansat på flere prestigefyldte restauranter i hovedstaden. Blandt andre Geranium, Geist, Kokkeriet og Hotel D`Angleterre. Nu har han rykket teltpælene op og skal i fremtiden stå i spidsen for Restaurant Solaris på Comwell Sorø.


Dansk hotel producerer nu egen vin

Som ét af de første hoteller herhjemme begynder Comwell Sorø nu at producere egen vin. I fredags kom høsten i hus og i samarbejde med Dyrehøj Vingård i Røsnæs, står hotellet klar til at servere deres egen mousserende vin til foråret. Bag projektet står ejendomschef, Jens Peter Andersen, der tilbage i 1989 byggede hotellet.


Opførelsen af Comwells største hotel sat i gang

Comwell tog i dag det første spadestik til deres kommende hotel i Nordhavn. Hotellet bliver det første i den nye bydel og hotelkædens største hotel med 484 værelser. Hotellet får navnet Comwell Copenhagen Portside.

Der var stor glæde, da Comwell sammen med entreprenøren, KPC, og investor, AP Pension og KEVA, i dag kunne tage første spadestik til det 25.000 m2 nye og store hotel i Nordhavn, der får navnet Comwell Copenhagen Portside. Comwell udvider i Kolding

Comwell ønsker at sikre sin position i Kolding og Trekantområdet med et konferencehotel, som er opdateret, og som kan tilbyde nye fantastiske rammer for møder, udstillinger, konferencer og kongresser og være et samlingspunkt for erhvervslivet, turisme, events og arrangementer. Derfor har Comwell netop indsendt et forslag til kommunen på en udvidelse, der blandt andet rummer flere værelser og en forøgelse af de nuværende kongres- og restaurantfaciliteter.


Comwell Hotels laver ny rekordomsætning

Comwell har i dag offentliggjort resultatet for 2017 og kan præsentere en historisk høj omsætning. Årsregnskabet for 2017 viser, at den danske hotelkæde fortsat er i vækst. Med en omsætning på 895 mio. kr. mod 857,5 mio. kr. i 2016, har koncernen opnået en omsætningsfremgang på 4,4%.


Millioninvesteringer sikrer Comwell Hotels aftale med staten

Efter flere års massive investeringer i renoveringer, koncepter og omstilling til bæredygtighed har Comwell Hotels indgået en rammeaftale om indkøb af møder og konferencer med den danske stat. 

Comwell Hotels vinder prestigefyldte branchepriser

Første dag på Møde- og Eventmessen 2018 i Bella Center sluttede på festligste vis med awardshow onsdag aften, hvor Comwell Hotels hev priserne hjem for "Bedste service" og "Bedste mødekoncept". Det er fjerde år i træk, at Comwell Hotels vinder branchepriser.

Daniel de Visme er ny marketingdirektør i Comwell

Comwell Hotels har ansat en ny marketingdirektør. Det bliver Daniel de Visme, 46 år, der kommer til at stå i spidsen for den strategiske markedsføring af den bæredygtige hotelkæde, som skal sikre Comwell en endnu stærkere profil i markedet. Daniel de Visme tiltræder stillingen torsdag den 15. februar og indgår også i Comwells koncernledelse. 


Comwell introducerer digitale løberuter på alle hoteller

For at imødekomme en stor efterspørgsel på tilrettelagte løberuter tilbyder Comwell Hotels nu deres gæster, at de kan begive sig ud og opleve områderne omkring alle deres hoteller via tre skræddersyede, digitale løberuter.


Velkendte husmandsretter får en renæssance på Bar V

På Comwell Hvide Hus Aalborg er køkkenchef, Kenneth Petersen, dykket ned i mormors kogebog og fundet en stribe velkendte husmandsretter. De velsmagende klassikere kan nydes på Bar V til fornuftige penge og i atmosfærefyldte rammer seks dage om ugen.


Comwell Kellers Park fylder 10 år

Et af Danmarks mest betagende konference- og spahoteller, Comwell Kellers Park ved Vejle Fjord, fylder 10 år. Men det er ikke kun den storslåede udsigt og den omkringliggende natur, der tiltrækker gæster fra ind- og udland. Områdets historiske vingesus er stadig en del af oplevelsen. Pressen inviteres derfor til rundvisning i anledningen af jubilæet.


Comwell Hotels trækker sig ud af Sønderborg

Comwell vælger at stoppe som operatør på hotellet i Sønderborg med udgangen af 2018. Beslutningen sker efter længere tids forhandlinger med bygningsejerne, K/S Difko Sønderborg, hvor parterne ikke har kunne finde en forretningsmæssig og for Comwell tilfredsstillende løsning. Comwell har drevet hotellet siden 2002.


Comwell vil udvide med ny, ikonisk bygning i Aarhus

Efterspørgslen på værelser og møder på Comwell Aarhus er så stor, at Comwell Hotels ønsker at udvide hotellet med en ny, ikonisk bygning. Udvidelsen rummer 198 værelser, sky bar, restaurant og flere mødefaciliteter. Bygningen kommer til at ligge i forlængelse af det nuværende hotel i Aarhus City Tower.


Ny hotelchef på Comwell Sorø

Torsdag den 1. februar 2018 tiltræder Ninna Stæhr stillingen som hotelchef på Comwell Sorø. Ninna har tidligere været restaurantchef på Comwell Hvide Hus Aalborg og kommer senest fra et job som hotelchef på Himmerland Golf og Spa Resort.