Gratis opladning til elbiler på Comwell

Vi har hos Comwell opsat ladebokse til elbiler på vores hoteller i samarbejde med elbiloperatøren CLEVER. Derfor kan du som en særlig service få gratis strøm til din elbil, når du besøger Comwells Hotels.

Som gæster på Comwells mange hoteller i Danmark kan du få gratis strøm på din elbil, mens du deltager i et møde eller en konference eller overnatter på hotellet. Ladeboksene er leveret af CLEVER. Der er etableret to ladebokse med 22 kW på alle Comwell-hoteller i hele landet. 

Som hotelgæst kan du låne et ladekort til ladeboksene, når du tjekker ind på hotellet eller deltager i en konference. Du skal blot henvende dig i receptionen.

 

Opladning til alle elbiler 

Comwell vil gerne kunne tilbyde hurtig strøm til alle elbiler, uanset hvilken moderne elbil hotellets gæster ankommer i, og samarbejder også med Tesla, der har etableret superchargeres ved Comwell Middelfart, hvor der også samtidigt er ladebokse til andre typer el-biler. 

De mange ladebokse fra CLEVER passer til alle moderne elbiler fx modeller som Renault ZOE, Tesla Model S, Volkswagens e-up!, e-Golf, ny Nissan LEAF og BMW i3. 

”Vi tror på, at flere og flere fremover vil vælge elbilen, og derfor vil vi gerne gå foran og vise vejen ved at tilbyde gratis strøm til elbiler til glæde for hotellets gæster. Aftalen med CLEVER gør os i stand til at tilbyde alle de gæster, der kommer til hotellet i elbil opladning ved os, og det ser vi både som en konkurrencefordel og som en måde, hvorpå vi kan være med til at fremme grøn transport,” siger Henrik Hjorth fra Comwell. 


Opladning på hotellet er oplagt

Hos CLEVER ser man en stor mulighed i at etablere ladebokse hos netop hotelkæder og oplever også en stigende efterspørgsel fra virksomheder, der gerne vil tilbyde dette til medarbejdere eller gæster. 

”Aftalen med Comwell er oplagt, da det giver hotelgæsterne mulighed for at oplade elbilen, mens de overnatter på hotellet eller besøger hotellet under en konference, hvor elbilen jo alligevel holder stille – og køre fra hotellet med et fuldt opladt batteri næste morgen,” siger Lars Bording, adm. direktør hos CLEVER og fortsætter; 

”Vi oplever også mange norske kunder, der tager elbilen på ferie i Danmark – her bliver hoteller med opladningsmuligheder et oplagt valg. Opladning til elbiler er altså blevet et væsentligt parameter for valget af hotel, og den tendens ser vi også i stigende grad hos danske elbilejere,” siger Lars Bording.

Elbiloperatøren CLEVER leverer ladeløsninger til elbiler til både virksomheder, kommuner og private og står bag et landsdækkende ladenetværk af hurtiglade-stationer. CLEVER er ejet af de fem energiselskaber SEAS-NVE, SE, EnergiMidt, NRGi og Energi Fyn. 


For yderligere information kontakt
Comwell Hotels a-s, Henrik Hjorth, salgsdirektør på tel 2724 2780


Teknisk faktaboks: 
AC opladning via Type 2-stik
Ladestyrke: op til 22 kW
Ladetid til 100 procent: fra 1-7 timer
Passer til alle moderne elbiler
Ladekabel skal medbringes

Ladetiden er fra 0-100 procent og afhænger af biltypen og batteristørrelsen, man vil sjældent ankomme med et helt afladt batteri og derfor vil ladetiden ofte være kortere i praksis.