Comwell – because u are worth it

Linn Nielsen
Brandmanager, Comwell a-s

Da jeg gik i 10. klasse skulle jeg tage stilling til det store spørgsmål om, hvor jeg ville hen i praktik. 14 dages obligatorisk tilbud om et smugkik ind i det, man kunne kalde virkeligheden.

Jeg havde ét godt øje til Søren fra klassen og ét til hotelbranchen, og nu var det det sidste jeg skulle koncentrere mig om. Jeg fik syn for herlighederne i receptionen på Hotel Scanticon (nu Comwell) i Kolding. Det var super, også fordi jeg oveni fik lov til at følge en kontorpiccoline på hendes rute.
 
Endnu bedre var det, da hun stoppede om sommeren, og jeg blev spurgt, om jeg ville overtage jobbet?! For mig blev det starten på en mangfoldig rejse hos Comwell.
 
En lang rejse
Indtil videre har rejsen varet i mere end 20 år. For efter det første år fik jeg tilbudt en læreplads som 'all-round'-kontorelev, og det var i sandhed 'all-round' – reception, konference, bogholderi og sekretariat – jeg var med over det hele!
 
Også på skolebænken.
For i 1990 var der stadig noget, der hed mesterlære-uddannelse – en ordning som betød et parallelt forløb med HG og arbejde på hotellet.
Jeg mestrede min læretid godt og blev sekretær. Igen på den spændende kombi-måde - fordi jeg samtidig fik opgaver for både Kolding-Egnens Teaterforening og som kongressekretær for store kongresser i huset samt for en samling læger og fysioterapeuter.
 
Adrenalinsus
Det var ren adrenalin til pigen, der kan lide, at pulsen er høj.
- En telefon der ringer.
- En gæst der venter.
- En kollega der afkræver et svar.
- En mailboks der blinker.
- En koordinering der skal redde fra kaos.

Mit hjerte banker for marketing
I 1996 ramte behovet for moderne markedsføring vores organisation, og jeg fik job som marketingkoordinator. Nu er jeg marketingkoordinator med fokus på spa – for marketing er det, jeg tænder på.

Det er her mit hjerte banker. Det banker i takt med kreative opgaver som reklamefremstød og salgsmuligheder. Alt sammen sker i tæt kontakt med mine kolleger, på tværs af afdelinger og hoteller samt i forbindelse med reklamebureauer og mange andre.

Et halvt liv hos Comwell
Jeg har tilbragt det halve af mit liv hos Comwell. Lyder det negativt? Glem det. For jeg er fyldt op med mange års berigende learning by doing, en vifte af erfaringer og en glæde over den Comwell-tillid i ryggen, som har betydet, at jeg i dag ved, hvor jeg helst vil være.

Det er stedet med muligheder, hvis man har lyst, og der er mange steder. Da jeg begyndte var der 3 hoteller i kæden. I dag er der 13, og jeg tør godt farve mit hår på, at det ikke bliver de sidste. Comwell - because I am worth it.