Jeg overraskes hver dag

Yasmin Iversen
Kok, Comwell Roskilde

Både som elev og udlært har jeg arbejdet i flere kantiner og restauranter i København, men en flytning til Viby gjorde, at jeg måtte søge nye veje. Comwell Roskilde ligger tæt på min nye bopæl, så jeg var inde på deres hjemmeside hver eneste dag i et halvt år – og endelig kom der et job, der passede lige til mig. Selvom jeg kun har været ansat i kort tid, føler jeg mig allerede mere hjemme end jeg har gjort på nogen anden arbejdsplads – efter flere år vel at mærke.

Adskillige muligheder
Som mor til en dreng på tre år, er det vigtigt for mig, at min hverdag fungerer sammen med ham. Det er en kendt sag, at arbejdstiderne i vores branche ikke altid harmonerer med familielivet. Derfor føler jeg mig ekstra heldig over, at fleksibiliteten i Comwell har givet mig muligheden for at få opfyldt mit ønske om tid til min dreng.
Jeg arbejder i det kolde køkken alle hverdage fra 6-14 sammen med to andre kollegaer. Vi styrer selv, hvordan vi fordeler opgaver og pauser, så dagene bliver aldrig ens. I det hele taget er der mange muligheder for variation. I weekenderne, når der ikke er frokost, kan jeg eksempelvis få lov til at hjælpe med selskaber om aftenen.

Friheden gør det sjovt
Også når det gælder indflydelse på min store passion – selve madlavningen - er mulighederne mange. Vores køkkenchef Rasmus indkøber råvarer efter årstiderne, men det er op til os kokke at finde ud af, hvordan de skal indgå i retterne. Det er den frihed, der gør mit arbejde sjovt. Jeg elsker følelsen jeg får, når vi sammen finder på noget nyt og spændende og hele tiden udvikler os. Det betyder meget, at mine chefer viser os den tillid. Og de lytter ikke kun til vores ideer – de gør noget ved dem.

Mine kollegaer er guld værd
For mig har den sociale del af et job altid fyldt meget. Her får jeg så meget glæde og positivitet fra mine chefer og kollegaer som jeg aldrig har oplevet før. Kokke, tjenere, receptionister, rengøringsfolk og direktør – fra hver og en bliver man altid mødt af en stor åbenhed. Jeg er stadig ikke kommet mig over den helt specielle stemning, der er på hotellet – den overrasker mig hver dag.