Giv en oplevelsesgave på Comwell


Gavekort til Comwell kan benyttes til hel eller delvis betaling for oplevelser på Comwell, eller blot middag i en af vores restauranter, eller en tur i spa’en. Dog skal det nævnes at gavekortet ikke kan benyttes på forudbetalte ophold.

  • Gavekortet til oplevelsesgaven leveres i et pænt omslag
  • Gavekort til Comwell kan benyttes på alle Comwell’s danske hoteller. (Bemærk venligst at gavekortet ikke kan benyttes på Comwell Conference Center Copenhagen og AC Hotel Bella Sky)
  • Få 10% gratis oveni gavekortets værdi, eller få sat 10% ind som point på konto, hvis du er medlem af Comwell Club (max. 800 point/kr) Dette er kun gældende hvis gavekortet er købt via Comwell’s website.

En oplevelsesgave, du sent vil glemme

Kender du en der har brug for at blive overrasket og få en oplevelsesgave som de sent glemmer, så giv et gavekort til et af vores hoteller.

Vi kan tilbyde en lang række oplevelser på vores forskellige hoteller. Der bliver langt stor vægt på at du som gæst er i hovedsædet, derfor er det vigtigt at oplevelser såsom vores restauranter, som virkelig leverer mad i særklasse eller sagt med andre ord: Gourmet.

Derudover kan vi på 4 af vores hoteller tilbyde den perfekte oplevelsesgave i form af et spaophold, hvor det er muligt at blive forkælet og koble helt af fra en stresset hverdag. Det er ligeledes muligt booke wellness behandlinger, som er til dig der trænger til ekstra forkælelse. Foruden vores spa og gourmet oplevelsesgaver, har vi ligeledes yoga og meditations ophold, hvor det er muligt for dig at komme helt ind i dig selv, og på sigt forandre dig selv for at opnå bedre velvære.

Eller er du mere typen, der slapper af med god vin og musik, så tilbyder vi på vores hoteller oplevelsesgaver i form af forskellige koncerter, hvor vi prøver at ramme vores publikum så bredt som muligt, ved at arrangere koncerter med meget forskellige kunstnere.

Er du mere til en oplevelsesgave som fysisk aktivitet og aktion, tilbyder vi aktiv ferie, som kan indeholde alt fra trailløb, bridgewalking, MTB terrænkørsel eller landevejsweekend med Frank Høj. 

Alt i alt, så er der et masser af muligheder for en oplevelsesgave, bolden er kastet op til dig – Hvad ligger du mest vægt på når du skal give en oplevelsesgave? 

Se vores forskellige oplevelsesgaver her.

 

Gavekortet afsendes fra Comwell 1-3 hverdage fra bestillingsdato. Gavekortet sendes som brev med PostNord. Leveringsbetingelserne er underlagt Post Nords generelle leveringsbetingelser. Der kan gå op til 7 hverdage for levering fra afsendelsesdatoen.

Afsendelsesdatoen er samme dag, som beløbet trækkes på betalingskort.

 

 
 
Close

Rart at vide

Gavekortet gælder i 3 år og kan ikke ombyttes til kontanter.

Gavekort udstedt af Comwell a-s kan udelukkende bruges på private ophold og arrangementer.

Ved køb af gavekort med Comwell Club medlemskab lægges der 10% oveni de første kr. 8.000,- der indbetales. Dette er dog kun gældende ved gavekort, der købes via Comwells hjemmeside. Gavekort gælder til alle danske hoteller. Der kan maks. benyttes ét gavekort som betaling pr. fest/arrangement.

Gavekort kan ikke refunderes efter fortrydelsesretten er udløbet.
Der kan ikke skrives navn eller hilsner på gavekortet.
Ved levering til din firmaadresse, skriv da firmanavn.
Gavekortet fremstår uden navn på modtager.

 
Close

Er du sent ude?

Fortvivl ikke. Du skal blot bestille gavekort til levering på email.

 

 
Close

Forlængelse af gavekort

Er dit gavekort udløbet?
Vi kender det godt - tiden flyver afsted, og du nåede ikke at få brugt dit gavekort inden det udløb. Som en ekstra service tilbyder vi nu, at du kan forlænge dit gavekort med yderligere 3 år mod et gebyr på kr. 250,-*
For at forlænge dit gavekort kontakt os venligst her og opgiv gavekortnummeret og dine kontakt oplysninger (navn og adresse). Gebyret vil blive modregnet i dit gavekorts værdi.
* Bemærk denne service gælder kun for gavekort købt og udstedt af Comwell A/S og ikke oplevelsesgavekort (f.eks. GaveFabrikken og GoDream).

 
Close

Ved kontooverførsel

Opgiv venligst hvem gavekortet er bestilt af i forbindelse med indbetalingen.
Så snart vi har modtaget indbetalingen, fremsender vi gavekortet.
Du vil modtage en bekræftigelse på mail for din bestilling.
Bestiller du fra et firma, bedes du skrive faktureringsadressen i feltet bemœrkninger.

1. Bestil gavekort


(eks. '1500' - feltet må kun indeholde tal)


(Kontooplysningerne finder du i din bekræftelse)
(Kontooplysningerne finder du i din bekræftelse)


2. Hvortil skal gavekortet sendes


(Anvendes kun i særlige tilfælde i forbindelse med din booking)

(Vi sender ordrebekræftelse til denne email)

 

(Bemærk: Der kan ikke skrives hilsner eller navn på gavekortet)

handelsbetingelser
 
 
Fortsæt
 
Næste side:
Godkend dit gavekort