drag and drop web maker

FORÅRSFRISTELSER

Det længe ventede forår indbyder til selvforkælelse og oplevelser, og heldigvis giver forårets mange helligdage rig mulighed for at nyde forårssolen i Danmark.
Kom afsted fra 399 kr. pr. person.

Et hav af forårsfyldte oplevelser venter dig forude

Tag på påskeferie (23. marts - 2. april 2018), Bededagsferie (26.-29. april 2018), Kristi Himmelfartsferie (9.-13. maj 2018) eller Pinseferie (18.-21. maj 2018) og oplev  naturen springe ud i flotte farver.

Bare en enkelt nat, tak!

Giv dig selv en lille getaway og book en overnatning på et af vores skønne hoteller. Du kan nyde den dejlige følelse det er, at bo på hotel. Vågn op til roen og glæd dig til en stor, lækker morgenbuffet fra kun 399 kr. pr. person.

Tilmelder du dig Comwell Club, sparer du 10% på din overnatning inkl. morgenmad.

Tag på miniferie og få lidt ekstra

Gør noget særligt ud af dine fridage med en miniferie. Tag en lille pause fra hverdagen med en skøn miniferie - eller en forlænget weekend - på Comwell. Du får 3 dage, 2 nætter, 2 x 3-rettes middag til en fra pris på kr. 1.158 pr. person.

Tilmelder du dig Comwell Club, sparer du 20% på din miniferie.

Nyd foråret på dit favorithotel

Mobirise

Comwell Middelfart
Fra kr. 399,- pr. person

Nyd foråret hos Comwell Middelfart. Hotellet ligger med herlig udsigt over Lillebælt med et smukt kig til både den nye og den gamle bro.

Mobirise

Comwell Kolding
Fra kr. 399,- pr. person

Der er lagt op til mange timers sjov i vores spil-, tegne- og legeområde. Et stort hit hos børnene er selvfølgelig også hotellets skønne indendørs pool.

Mobirise

Comwell Korsør
Fra kr. 449,- pr. person

Hotellet ligger midt i Vestsjællands smukke natur, tæt på by og vand. Her er også et lækkert spa- og pool område. Spaadgang kan tilkøbes.

Comwell Sorø

Kærlighed til mad, passion for gode lokale økologiske råvarer - og et bankende hjerte for nærvær og gæstfrihed, det er essensen af Comwell Sorø.

Fra kr. 449,- pr. person

Mobirise

Comwell Holte
Fra kr. 449,- pr. person

Comwell Holte ligger naturskønt ved Rude Skov og Vaserne med 20 minutter kørsel til Københavns centrum og tæt på Nordsjællands seværdigheder.

Mobirise

Comwell Rebild Bakker
Fra kr. 449,- pr. person

Få pulsen op . Vi har aktiviteter for hele familien, prøv f.eks. mountainbike, orienteringsløb, den opvarmede pool eller vores tennisbane.

Mobirise

Comwell Roskilde
Fra kr. 449,- pr. person

Comwell Roskilde ligger ved Roskilde Fjord med smuk udsigt over vandet. Hotellet har de perfekte rammer til et skønt forårs getaway

Comwell Køge Strand

Comwell Køge Strand ligger helt ud til stranden, ved Køge Bugt, og emmer af moderne strand hotel stemning. Kun 20 min. gang fra hotellet finder du Køge by.

Fra kr. 449,- pr. person

Mobirise

Comwell Borupgaard
Fra kr. 499 pr. person

På hotellet vil du opleve et smagfuldt mix af stilfulde herregårdsomgivelser og moderne bygninger omkranset af en smuk park. Spaadgang kan tilkøbes.

Mobirise

Comwell Hvide Hus Aalborg
Fra kr. 499 pr. person

Comwell Hvide Hus Aalborg ligger smukt placeret ved Kildeparken - tæt på Aalborg centrum. Hotellet er kendt om ét af provinsens fremmeste.

Mobirise

Comwell Kellers Park
Fra kr. 499 pr. person

Comwell Kellers Park Vejle emmer af ren forkælelse, med skønne kulinariske oplevelser i vores restaurant eller brasserie. Spaadgang kan tilkøbes.

Comwell Kongebrogaarden

Comwell Kongebrogaarden er et luksushotel med naturskøn beliggenhed i Middelfart, lige ned til Lillebælt på Fyn. Hotellet er opført i tidløs arkitektur og er smagfuldt indrettet med møbelklassikere og kunst.

Fra kr. 499,- pr. person

Mobirise

Comwell Sønderborg
Fra kr. 499,- pr. person

Comwell Sønderborg ligger direkte ud til stranden i naturskønne og historiske omgivelser kun 250 meter fra Sønderborgs centrum.

Mobirise

Comwell Aarhus
Fra kr. 649,- pr. person

Comwell Aarhus byder dig velkommen til en verden af design, kvalitet og velvære med byens absolut bedste udsigt over enten by, havn eller skov.

Mobirise

Varbergs Kusthotell
Fra kr. 599,- pr. person

Er du til afslapning, god mad og bløde dyner? Så er et ophold på svenske Varbergs Kusthotell lige en forårsferie for dig og dem du holde af.

Tilmeld dig Comwell Club og få op til 20% rabat på din forårsferie

Som medlem får du alle de bedste tilbud, nyheder og fordele direkte sendt til din mailboks 3-4 gange om måneden.
Hver gang du overnatter på et Comwell Hotel optjener du 5 % i bonuspoint på din samlede regning – point som du kan bruge som hel eller delvis betaling for dit næste ophold. 1 point er lig 1 krone – så det er en besparelse, der batter.
Når du tilmelder dig, er du allerede i gang med at optjene point – du får nemlig 25 point i tilmeldingsbonus, når du opretter dig som medlem.

Vil du heller ikke gå glip af de bedste tilbud, kan du blive en del af clubben lige her – det er helt gratis! 

© Copyright 2018 Comwell Hotels - Alle rettigheder forbeholdes