Lej hele hotellet til din fest

Hos Comwell tilbyder vi dig en unik mulighed for at leje et helt hotel inklusiv værelser. Så skal bryllupsgæsterne, familien eller vennerne samles – så danner Comwell Sorø, Comwell Klarskovgaard og Comwell Kongebrogaarden de perfekte rammer om et bryllup, en fest eller en anden særlig lejlighed.

Vi ved, hvad der skal til for at gøre den særlige anledning til en uforglemmelig oplevelse, og hos os bliver intet overladt til tilfældighederne. Vi er med fra start til slut, så du kan koncentrere dig om det vigtigste – at være vært for dine gæster.

Vores restaurantchefer sammensætter gerne en helt særlig menu til jer med dertilhørende vine.

Vi har mange års erfaring i at planlægge alle slags fester og begivenheder. Kom med dine ønsker og idéer eller overlad det hele trygt til os.


På Comwell Sorø

I Sorø kan du fx vælge at få aperitiffen i vinmarken eller på den nye terrasse med udsigt over Pedersborg sø. Eller slut festen af med en rigtig, gammeldags pølsevogn eller et smukt festfyrværkeri over søen. Mulighederne er mange.

Comwell Sorø tilbyder 93 værelser og tilbuddet om at leje hele hotellet gælder, når du/I bestiller minimum 75 enkeltværelser. Læs mere om Sorø


På Comwell Klarskovgaard

På Klarskovgaard ved Korsør Lystskov kan I nyde et glas velkomstbobler på vores store træterrasse med storslået udsigt over Storebælt og skov så langt øjet rækker. Eller I kan få en anderledes oplevelse i vores karismatiske vinkælder. Rammerne er unikke og her er mulighederne også mange.

Comwell Klarskovgaard tilbyder 105 værelser med plads til 195 overnattende gæster. Læs mere om Klarskovgaard
 

På Comwell Kongebrogaarden

Comwell Kongebrogaarden er et stemningsfyldt hotel med naturskøn beliggenhed lige ned til Lillebælt i Middelfart. Hotellet er opført i tidløs arkitektur og er smagfuldt indrettet med lækre møbelklassikere og kunst. 

På Kongebrogaarden hersker der en helt særlig stemning og atmosfære, og vi ser det som vores fornemmeste opgave at give vores gæster en oplevelse af forkælelse, æstetik og gastronomi i særklasse.

Hotellet har 18 suiter og 44 dobbeltværelser, en a la carte restaurant, bar & pejsestue samt terasse med en smuk udsigt til de to lillebæltsbroer. Læs mere om Kongebrogaarden.


Invitér dine gæster

Så invitér dine gæster til en særlig lejlighed i skønne omgivelser inklusiv en overnatning og vores store lækre morgenbuffet.

Kontakt

Comwell Sorø
Tel 5783 5600 eller via e-mail: hotel.soro@comwell.dk

Comwell Klarskovgaard
Tel 7216 2000 eller via e-mail: hotel.klarskovgaard@comwell.dk

Comwell Kongebrogaarden
Tel 6341 6341 eller via e-mail: hotel.kongebrogaarden@comwell.dk

Comwell Fællesbooking
Tel 70 274 274