Skal du holde fest?

Din forespørgsel er ganske uforpligtende.

Vælg hotel at forespørge på

Selskabslokaler hos Comwell
- et sted til din fest?

Hos Comwell’s 16 hoteller har vi selskabslokaler, der passer til både små og store selskaber. Hvert eneste af vores hoteller har forskellige særpræg, og derfor er der mange forskellige muligheder i vores selskabslokaler. De fleste af vores hoteller ligger i naturskønne omgivelser, hvilket er med til at skabe smukke rammer for dig og dit selskab.

Gastronomisk oplevelse

SelskabslokaleNår du holder fest for dit selskab i vores selskabslokaler, er det muligt at give dine gæster en gastronomisk oplevelse, som vil huskes lang tid fremadrettet. Flere af kokkene i Comwell er danmarksmestre inden for deres fag, samt nævnt i ”den danske spiseguide”. Vi hjælper gerne med at sammensætte en menu efter dine ønsker og behov. I Comwells selskabslokaler er du i trygge hænder.

Overnatning efter festen

Det er muligt for jer og jeres gæster at overnatte hos Comwell efter festen.  Hertil giver vi mulighed for, at spise en lækker morgenmad i restauranten, hvor der vil være en stor morgenbuffet. Dette giver en god mulighed på at få samlet op på gårdagens fest og få sagt ordenligt farvel til dine gæster.

FestDesignere

På Comwell har vi FestDesignere, som meget gerne vil hjælpe jer med at planlægge jeres selskab. Vi har mange års erfaring i at planlægge og afholde fester i vores selskabslokaler, således du er i trygge hænder. Vi er med fra start til slut, således du kan koncentrere dig om dit selskab og være vært.

Ses vi?

Du/I er meget velkomne til at besøge hotellerne, og se nærmere på vores selskabslokaler inden I beslutter jer for hvor I vil afholde jeres fest.

Ønsker du at vide mere, så udfyld kontaktformularen ovenover eller kontakt os på telefon på: 70 274 274 og tryk 2. Du binder dig ikke til noget, dette er helt uforpligtende!

Vi glæder os til at se jer.