Skal du holde fest?

Din forespørgsel er ganske uforpligtende.

Vælg hotel at forespørge på

Konfirmationsfest

Har du en datter eller en søn der snart træder ind i de voksnes rækker, og som skal fejres med et brag af en konfirmationsfest? Så står vi klar til at hjælpe med at få arrangeret en konfirmationsfest på et af vores hoteller. Vi har 16 hoteller, som alle har deres forskellige særpræg, derfor er mulighederne mange i henhold til hvilke ønsker og behov I har til jeres konfirmationfest.

Madoplevelse i særklasse

Fest udendørsHvis I vælger at afholde konfirmationsfesten på Comwell, kan vi garantere jer at I får en gastronomisk oplevelse i særklasse. Vi hjælper jer gerne med at sammensætte en menu med evt. vinmenu såfremt I ønsker det. Hvis I ikke vil have servering ved bordene, er det ligeledes muligt, at bestille maden som buffet i stedet. Flere af vores kokke er danmarksmestre og er nævnt i ”den danske spiseguide”, derfor garantere vi, at I er i trygge hænder ved at lade Comwell stå for menuen til konfirmationsfesten.

Konfirmations fotografering

Mange af vores hoteller ligger i flotte naturskønne omgivelser eller tæt på strand eller vand, hvilket gør det oplagt med fotografering af den unge konfirmand, således dagen kan blive foreviget. 

FestDesignere

Festlokale

Ved at vælge at holde jeres konfirmationsfest hos Comwell er det muligt for jer at få tilknyttet en FestDesigner, som vil hjælpe med at planlægge hele festen. Vi har mange års erfaring i at planlægge og afholde konfirmationsfester, både store som små. Vi vil være med jer fra start til slut, således i koncentrere jer om at holde selve konfirmationsfesten.

Hvilket hotel skal vi vælge?

I meget velkomne til at besøge de forskellige hoteller for at se nærmere på faciliteterne inden I beslutter jer for, om I vil afholde konfirmationsfesten på et af Comwell hotellerne. I kan kontakte det hotel I ønsker via ovenstående kontaktformular eller ringe på: 70 274 274 og trykke 2. Det er helt uforpligtende, I binder jer ikke til noget.