Skal du holde fest?

Din forespørgsel er ganske uforpligtende.

Vælg hotel at forespørge på

Mangler du et sted at holde din fødselsdagsfest?

Vælger du at afholde din fødselsdagsfest på et af vore hoteller, så garantere vi festen bliver en god oplevelse både for dig og dine gæster. Vores hoteller har hver især deres forskellige særpræg, derfor er der mange muligheder som kan tilpasses til dine behov og ønsker til din fødselsdagsfest.

Gastronomisk oplevelse

Fødselsdagsfest hos ComwellHvis du vælger at afholde din fødselsdagsfest hos, så gør vi vores for, at din fødselsdag bliver husket hos dine gæster. Vi gør vores bedste for, at dine gæster får en unik gastronomisk oplevelse, og er du i tvivl om hvilken menu du skal vælge, så er vi der til at hjælpe dig. 
Vi er så heldige, at flere af vore kokke er danmarksmestre og er nævnt i ”den danske spiseguide”. Derfor garantere vi at du er i trygge hænder til at afholde din fødselsdagsfest hos os på et af Comwell hotellerne

FestDesignere

Har du brug for ekstra hjælp til at arrangeret din fødselsdagsfest, så kan vi hjælpe dig. Vi har FestDesignere tilknyttet hotellerne som kan hjælpe dig med at planlægge din fødselsdagsfest. Vores FestDesignere har mange års erfaring i at planlægge både små som store arrangementer. Vi er med fra start til slut, således du kan koncentrere dig 100% om at være vært, og nyde din fødselsdagsfest

Overnatning efter fødselsdagsfesten

Værelse hos ComwellDet er muligt for dig og dine gæster at overnatte på hotellet efter en god fødselsdagsfest. Ved at vælge overnatning på Comwell, så slipper I for at finde ud af hvordan I kommer hjem, og hvem der skal holde lidt igen med vinen. Efter I har overnattet, er det muligt at nyde morgenmad med dine gæster, til den store morgenbuffet. Det giver dig en god mulighed som vært drøfte gårdagens fødselsdagsfest, samt at sige farvel til dine gæster.

Kontakt det hotel du ønsker at høre nærmere om via formularen herover eller ring på 70 274 274 og tryk 2 - det er helt uforpligtende!

Vi glæder os til at byde dig og dine gæster indenfor!