Skal du holde fest?

Din forespørgsel er ganske uforpligtende.

Vælg hotel at forespørge på

Står du for firmafesten?

Vælger du at afholde firmafest på ét af vores hoteller, så garanterer vi, at I får en god oplevelse. Vi har 18 lokationer med hvert deres særpræg, derfor er mulighederne for en vellykket firmafest mange. Hotellerne har restaurant og lokaler, som kan indrettes forskelligt efter jeres ønsker og behov til firmafesten – kun fantasien sætter grænserne.

Buffet eller menu?

Hvis I vælger at afholde firmafest på Comwell, så kan I være helt sikre på at I får serveret mad i særklasse. Vi hjælper meget gerne med at sammensætte en menu samt evt. vinmenu til firmafesten. Der er ligeledes mulighed for at bestille buffet i stedet for menu, hvis I ønsker det. Flere af kokkene på vores hoteller er danmarksmestre, og er nævnt i ”Den danske spiseguide”. Derfor kan I trygt overlade Comwell til at stå for maden til jeres firmafest.

FestDesignere

Ved at vælge at holde jeres firmafest hos Comwell er det muligt for jer at få tilknyttet en FestDesigner, som vil hjælpe med at planlægge hele firmafesten. Vi har mange års erfaring i at planlægge og afholde firmafester, både store som små. Vi vil være med jer fra start til slut, således I kan koncentrere jer om at holde selve firmafesten.

Overnatningsmuligheder

Der er mulighed for at overnatte på Comwell efter firmafesten, såfremt I ønsker det. Vi kan tilbyde jer overnatning med morgenmad, således får I mulighed for at hygge jer til det sidste og få snakket festen igennem og sagt pænt farvel til hinanden igen – inden hverdagen i firmaet står for døren. 

Vores faciliteter

I er velkomne til at besøge hotellerne og se nærmere på faciliteterne inden I beslutter jer. Kontakt det hotel du ønsker at høre nærmere om via formularen herover eller ring på telefon 70 274 274 og tryk 2 - det er helt uforpligtende.

Vi glæder os til at byde dig og dine gæster indenfor!