Skal du holde fest?

Din forespørgsel er ganske uforpligtende.

Vælg hotel at forespørge på

Festlokaler hos Comwell

Vi har festlokaler i naturskønne omgivelser

Comwell’s hoteller og festlokaler er beliggende flotte naturområder, som er med til at skabe flotte omgivelser for din fest. Flere af hotellernes festlokaler er tæt på vandet og naturen, hvilket skaber en oplagt mulighed at få taget billeder af enten værtsparret eller deltagerne til festen. 

Super moderne festlokaler eller historiske festlokaler

FestlokaleComwell hotellerne har hvert deres særpræg, som også kan ses i de forskellige festlokaler på de enkelte hoteller. Fra det gamle Hasselbach’s hus med den fantastiske historie til rammerne på Skandinaviens største designhotel med en fantastisk udsigt over København. Festlokalerne på hotellerne er fleksible i størrelsen – lokalerne kan åbnes op, lægges sammen eller lukkes ned efter behov. Idet at festlokalerne kan tilpasses dine behov for størrelse, så er du altid sikret at det festlokale du har booket har de rigtig rammer til din fest, og den intimitet som der ønskes.

Overnatning for jer og jeres gæster

Der er mulighed for overnatning på Comwell efter festen – således I og jeres gæster ikke skal bekymre sig for hvordan I/jeres gæster kommer hjem fra festen. Derudover byder Comwell på morgenbuffet dagen derpå, på den måde har I også en god mulighed for at runde festen af med jeres gæster.

Festmenuen – en gastronomisk oplevelse som vil blive husket

Festlokale med udsigt

Når I holder jeres fest på Comwell, så kan I være sikre på at få en gastronomisk oplevelse i højeste klasse. Vi hjælper gerne med at sammensætte en menu med dertilhørende vinmenu, hvis I selvfølgelig ønsker det. 

FestDesignere

Hos Comwell er det muligt at få tilknyttet en FestDesigner som hjælper med alt fra første skridt i planlægningen og udformningen af festlokalet frem til festen bliver afholdt. Vores FestDesignere har mange års erfaring i at planlægge og afholde arrangementer i alle størrelser, vi finder en fælles løsning som passer til dit/jeres behov for at få den fest som I ønsker. Vi er med fra start til slut, så du kan koncentrere dig om det vigtigste – at være vært for dine gæster.

Du er også altid velkommen til at besøge hotellerne og se nærmere på de forskellige festlokaler. 

Kontakt det hotel du ønsker at høre nærmere om via formularen herover eller ring på 70 274 274 og tryk 2 - det er helt uforpligtende!

Vi glæder os til at byde dig og dine gæster indenfor!