Skal du holde fest?

Din forespørgsel er ganske uforpligtende.

Vælg hotel at forespørge på

Lad drømmen gå i opfyldelse og hold dit bryllup i Comwells fantastiske bryllupslokaler

Naturskønne omgivelser til dit bryllup
 

Opdækning bryllup

Comwells hoteller og bryllupslokaler er alle beliggende i skønne naturområder, hvilket skaber de smukkeste rammer for en bryllupsfest. Hvem vil ikke gerne være omgivet af den danske natur på sin bryllupsdag, om det er det smukke danske snedækkede vinterlandskab eller det skønne danske forår, hvor alt springer ud i lysegrønne farver. Flere af hotellernes bryllupslokaler er placeret tæt på vandet, hvilket skaber nogle unikke muligheder for at få taget fantastiske bryllupsbilleder.

Topmoderne bryllupsfaciliteter eller historisk romantisk nostalgi

Comwells hoteller har alle hvert deres særpræg, hvilket bryllupslokalerne også bærer præg af. Fra det gamle Hasselbalch’s hus med den fantastiske historie til rammerne på designhotellet Comwell Aarhus med en fantastisk udsigt over Aarhus og havnen. Fælles for alle hotellernes unikke bryllupsfaciliteter er fleksibiliteten i størrelsen, da alle lokaler kan åbnes op eller lukkes ned efter behov. På den måde er du altid sikret et bryllupslokale, der passer til din fest og den intimitet, som du ønsker.
 

Overnatning - for jer og jeres bryllupsgæster

Overnatning bryllup

Både I og jeres gæster har mulighed for at overnatte på Comwell efter festen. På den måde undgår både I og gæsterne, at skulle bekymre jer om hvordan mulighederne for transport er efter festen. Samtidig byder Comwell på den store morgenbuffet den efterfølgende morgen således, at I har mulighed for at runde festen af med jeres gæster.
 

Bryllupsmenuen - en gastronomisk oplevelse, som alle vil huske

 
Hvis I holder jeres bryllupsfest på Comwell, kan I være sikre på at få en unik gastronomisk oplevelse til jeres fest. Vi hjælper gerne med at sammensætte menuen med tilhørende vinmenu, såfremt I ønsker det. Der er også mulighed for at bestille buffet, såfremt I ønsker det. Flere af Comwells kokke er danmarksmestre og nævnt i "Den danske spiseguide", så I er i trygge hænder ved at lade Comwell stå for bryllupsmenuen.
 

Bryllupsfotografering - et minde for livet

 
Bryllupsbillederne er et vigtigt element af ethvert bryllup, og en dygtig bryllupsfotograf er derfor et must. Hvis I afholder jeres bryllup på ét af Comwells skønne hoteller, har vi mulighed for at tilbyde jer et samarbejde med én af Danmarks bedste bryllupsfotografer.
 

FestDesignere

 
Hos Comwell har I muligheden for at få tilknyttet en FestDesigner, som hjælper med alt fra første planlægningsskridt til festen er afholdt. Vi har mange års erfaring i at planlægge og afholde arrangementer i alle størrelser. Vi er med fra start til slut, så I kan koncentrere jer om det vigtigste - at være vært for jeres gæster pg nyde dagen.