free one page web templates

Let's Co-Work

På alle vores hoteller i Danmark kan du kvit og frit benytte dig af vores Co-Work områder

Kreativt arbejdsmiljø

Flere og flere søger et uforstyrret arbejdssted udenfor deres eget kontor eller hjem. Udfordringen er ofte at finde plads, adgang til stikkontakter og internet. Trendforskere taler allerede om den kraftigst stigende tendens inden for arbejdsmarkedet i flere årtier.

Den tendens har vi mærket på Comwell Aarhus, hvor efterspørgslen på åbne arbejdsområder, som kan benyttes til kortvarig arbejde eller uformelle møder, har været støt stigende, siden hotellet slog dørene op i 2014.

Derfor re-designede vi i efteråret 2017 hotellets fællesområde, så der nu er indrettet et inspirerende og behageligt arbejdsmiljø for vores gæster, lokale og andre, der kan bruge hotellets Co-Work område som deres kontor for dagen eller et uformelt møde.

Vi ved, at mange vælger at holde korte møder på vores hotellers fællesområder, da det er praktisk i forhold til tid og lokation. Vi håber derfor, at du vil finde det inspirerende at sidde i et velindrettet, behageligt og uformelt arbejdsmiljø.

Det er gratis at benytte sig af områderne, hvor du kvit og frit kan benytte dig af trådløst internet, tage kaffe/the/vand og få adgang til 7.000 aviser og magasiner via PressReader. 

Hør hvorfor Co-Work er populært

"Vi bliver den første hotelkæde i Danmark, som etablerer Co-Work områder, fordi vi tror på, at vi møder vores forretningsgæster med et koncept, de vil værdsætte."

Comwells driftsdirektør, Peer Rysgaard