At arbejde i Comwell

I Comwell passer vi på hinanden. På hvert Comwell hotel sætter vores ansvarlige ledere en ære i at holde øje med, om du kan lide at være hos os. Vi holder øje med, at arbejdsklimaet er varmt og godt – at tonen mellem alle er ordentlig, at du tør spørge om råd, at der er tid til at svare - i det hele taget holder vi øje med, at der er en åben og ærlig dialog mellem alle.

Et godt arbejdsklima er betingelsen for, at vi i fællesskab kan vokse og udvikle os – som mennesker og som hotelkæde.


 

 

Comwell College

Vi sætter stort fokus på at tilbyde vores medarbejdere attraktive rammer hvori de kan udvikles og udnytte deres potentiale bedst muligt. Vil du blive bedre til det, du allerede er god til og samtidig se nye karrieremuligheder i horisonten? Det hjælper vi dig med på Comwell College.

I Comwells HR-afdeling tager vi os af din overordnede trivsel og udvikling, og herigennem administrerer vi derfor også Comwell College, som er Comwells uddannelsesprogram. Her tilbyder vi en vifte af kurser, workshops og uddannelsesprogrammer, hvor du kan udvikle dine talenter – både faglige og personlige.

Vi har desuden unikke uddannelser til MeetingDesigner og i værtskab, som du kan få som medarbejder hos Comwell. 


 

 

Årets Teamplayer

Hvert år nominerer alle hoteller en kandidat til Årets Teamplayer.
En Comwell Teamplayer er kendetegnet ved at have overskud og tid til at smile og lytte til gæsterne samt yde værtskab.

Teamplayeren holder ikke de gode ideer for sig selv, men arbejder for at Comwell skal udvikle sig som virksomhed og arbejdsplads. Derudover er teamplayeren fagligt dygtig.

Som Årets Teamplayer tager man initiativ til at arbejde på tværs af afdelinger og faggrænser og repræsenterer hele Comwell. Årets Teamplayer er et naturligt midtpunkt inden for sit område, men er også dygtig til at fremhæve og støtte andre.

Den store præmie til vinderen er en studietur for 2 personer til en værdi af 10.000 kr.


Værdier

Værdier og visioner er vigtige for alle. Men faren ved dem er, at de let går hen og bliver flotte, men tomme ord. I Comwell vil vi mere end det. Vi vil gøre os umage for at omsætte ordene til kød og blod. Og det kræver vilje og en indsats fra alle. Hver dag!

Vil du være med til at puste liv i vores fundament, som er koncentratet af Comwells kultur, værdier og erfaringer: Præcision + Nærvær = Harmoni og i vores vision: Comwell – mod nye mål?

Så kom an. For vi ved, at først når alle føler ejerskab for ordene, får de værdi!
 


Personalegoder

Comwell ønsker at al fastansat personale og elever er glade medarbejdere, der på samme måde som vores gæster skal føle, at de kan udvikles og fyldes med energi. Derfor tilbyder vi i Comwell vores medarbejdere en lang række personalegoder.

Personalegoderne spænder vidt, og er suppleret med lokale personalegoder på det enkelte hotel, men overordnet kan de inddeles i fire kategorier.
 


Uddannelse og udvikling

Vi sætter stort fokus på at tilbyde vores medarbejdere attraktive rammer hvori de kan udvikles og udnytte deres potentiale bedst muligt. Det arbejdes der på, på mange niveauer, og det centrale omdrejningspunkt er Comwell College, som er Comwells veludviklede uddannelsesprogram. Herigennem tilbydes en lang række kurser, der er med til at sikre medarbejdernes personlige og faglige udvikling.

 


Feel Good

Til daglig yder vores medarbejdere en stor indsats, så Comwells gæster altid kan føle sig godt tilpas. Det sætter vi stor pris på og arbejder løbende på, at også medarbejderne føler sig godt tilpas i dagligdagen, bl.a. gennem sund personalemad og adgang til fitness-rum. Vi sætter i Comwell desuden stor pris på at nyde hinandens selskab gennem forskellige sociale arrangementer. Årets højdepunkt er Comwell Parade og Comwell Elev Cup, som begge er sjove dage med teambuilding, fest og farver.

 


Ud at rejse

Vores medarbejdere skal ikke kun have det godt, når de er på arbejde, men får også muligheden for at nyde livet og lade op, når de har fri. Derfor tilbydes medarbejdere fordelagtige rabatter på overnatninger, restaurantbesøg, spabehandlinger og på fester, og gavekort til alle Comwells hoteller. Derudover tilbydes også en lang række rabatter på seværdigheder rundt omkring i Danmark.

 


Indkøb

Også når det gælder det personlige og daglige forbrug, tilbyder vi i Comwell vores medarbejdere gode indkøbsrabatter. Indkøbsrabatterne spænder over en bred vifte af tilbud og dækker alt fra forsikrings- og bankaftaler, til træning og restaurantbesøg, koncerter til rabatteret pris og over til shopping af alt fra møbler til sko.


Et Sundere Os

Hos Comwell går vi meget op i medarbejdernes velvære og trivsel. Derfor har vi igangsat et stort sundhedsprojekt, som vi kalder Et Sundere Os. Gennem projektet uddanner vi blandt andet et par medarbejdere fra hvert hotel til sundhedsambassadører. Sundhedsambassadørerne opnår den viden og får de værktøjer som skal til, for at de kan sprede det sunde budskab til alle ansatte. Derudover har hotellerne sat deres egne initiativer i værk, som f.eks. løbeklubber, sunde mellemmåltider og daglige fysiske øvelser.