Elev i Comwell

Kunne du tænke dig at blive tjenerelev, kokkeelev, receptionselev eller spaelev, så er Comwell måske stedet for dig.

Vi tilbyder spændende og udfordrende elevstillinger, hvor du er med til at opretholde et højt serviceniveau og hele tiden er med til at udvikle Comwell, så vi kan forblive branchens bedste hotelkæde.

I samarbejde med dig sikrer Comwell din fremtidige karriere i hotel- og restaurationsbranchen. Vi tror på vores værdier Præcision + Nærvær = Harmoni. For dig, dine kolleger og ikke mindst vores gæster.

Vil du være med til at omsætte vores værdier til kød og blod, til en hverdag fyldt af oplevelser, og til en spændende uddannelsesplan som er tilpasset dig, dine ønsker og dine behov? Så tjek om der er nogen ledige stillinger som elev på et af Comwells mange hoteller eller send os en uopfordret ansøgning.

Du kan du læse om de 4 arbejdsområder du kan være elev inden for hos Comwell og hvad stillingen indebærer, når man er færdigudlært. Ligeledes kan du nedenfor læse mere om, hvad Comwell tilbyder sine elever.

 

 

Elevpanel

 

Comwells elevpanel er alle elevers talerør og har til formål at skabe et højere uddannelsesniveau inden for vores branche – både på skolen og på arbejdspladsen. Comwells elevpanel mødes flere gange om året og i elevpanelet deltager elevrepræsentanter fra alle Comwell hoteller og fra samtlige elevfagområder.

Som medlem af Comwells elevpanel får du desuden mulighed for at sætte dit helt eget præg på begivenheder i Comwell som Comwells Elev Cup. Du får mulighed for at drøfte afgørende ting, som kan være med til at gøre din og de andre elevers, ja alle dine kollegers, hverdag endnu bedre.

 

 

 

 

Elevcup

 

Som elev inviteres du sammen med elever fra alle de andre Comwell hoteller, til at deltage i Comwells Elev Cup, som er en dag med spændende og udviklende teambuilding, faglige og aktuelle workshops og om aftenen, årets store brag af en fest. 

Comwell Elev Cup bliver planlagt af eleverne i Comwells elevpanel. Det er dermed eleverne der præger og er med til at planlægge de aktiviteter, workshops og den fest der skal afholdes på dagen, så det netop er relevant, interessant og sjovt for dig som elev. 

 

Årets Elev

 

Alle hoteller nominerer en kandidat til Årets Elev, som kåres ved Comwell Elev Cup. Årets Elev er en elev, der er engageret og viser interesse for egen uddannelse både på arbejdspladsen og i skolen. Årets Elev har uanset arbejdspres altid overskud til at smile og lytte til gæsterne samt yde værtskab. Som Årets Elev deler man gode ideer, så Comwell også kan udvikle sig som virksomhed og arbejdsplads. Årets elev er et naturligt midtpunkt inden for sit område, men er også dygtig til at fremhæve og støtte andre. Vinderen af titlen ’Årets Elev’ får et gavekort til en valgfri fagligt relevant studietur for 2 personer til en værdi af 10.000,-.

 

Uddannelsesplan

 

Som elev i Comwell får du en uddannelsesplan, der er skræddersyet netop til dig, og den bliver lavet i samarbejde med den elevansvarlige i din afdeling. Din personlige uddannelsesplan sikrer også, at du bliver godt introduceret til din arbejdsplads, og at du deltager i relevante status- og udviklingssamtaler. 

Uddannelsesplanen baseres naturligvis på indholdet i din uddannelse, men også på dine styrker og svagheder og på specifikke ønsker og interesseområder. Planen tilrettes i en løbende dialog mellem dig og din ”læremester” og forudsætter et stort engagement hos begge parter i forbindelse med både praktik- og skoleophold.