Comwell

Spa, kurophold og wellness på et Comwell Spahotel

Et spa og kurophold på et Comwell spahotel giver dig følelsen af at træde ind i en verden af velvære og ro, hvor du forkæles med oplevelser for alle sanser og får ny energi.

Comwells spafilosofi

Spa og kurophold på Comwells spahoteller bygger på 4 hjørnesten: Mental ro, fysisk flow, behandlinger og velvære samt Comwell Care. Vores filosofi er, at et spaophold skal give energi til både krop og sjæl. Derfor tilbyder vi udover spabehandlinger også et bredt udvalg af fysiske aktiviteter. En fysisk aktivitet renser hjernen og giver dig mere ro i både krop og sind. Men også maden er en vigtig brik i et spaophold hos os. Måltiderne er tilberedt med det formål, at de skal være en nydelse for både øjet, ganen og taljemålet.

Kom som du er - vend hjem som dig selv!

Spa uden overnatning

Du kan naturligvis også nyde vores skønne spafaciliteter uden at overnatte hos os. Læs mere om mulighederne på de enkelte hotellers hjemmesider.

Kig endelig også forbi vores spashops. Vi fører et bredt udvalg af produkter, og vores spaterapeuter står parat til at vejlede dig.

Spahoteller

Comwells spahoteller tilbyder hver især deres helt egne muligheder med hver deres særpræg. Nedenfor kan du læse mere om, hvilke spaophold, aktiviteter og behandlinger, du finder på de enkelte spahoteller:

Velkommen til Comwell Spa!