comwell spaophold

Total Afslapning

Oplev den totale afslapning når du læner dig tilbage i spaen på Comwell Borupgaard, Comwell Korsør eller på Varbergs Kusthotell. Nyd den luksus det er at sætte sig til bords uden at skulle tænke på opvasken. Læg dig godt tilrette i én af vores komfortable senge og vågn op til den lækreste morgenbuffet.

Den viste pris gælder pr. person i delt dobbeltværelse. Prisen varierer alt efter valg af hotel og ankomst- og afrejsedato og gælder for ophold i perioden: 15. juni til 12. august 2018.

Vælg mellem 3 skønne spahoteller

Vi lover, at du vender tilbage til hverdagen med lidt mere ro i sjæl og krop.
Den viste pris gælder pr. person i delt dobbeltværelse.

Prisen varierer alt efter valg af hotel og ankomst- og afrejsedato og gælder for ophold i perioden: 15. juni til 12. august 2018.

comwell korsør spa

Comwell Korsør
Fra kr. 749,- pr. person

Med indbydende spafaciliteter tilbyder hotellet mulighed for en sommerferie med ren afslapning. Besøg vores AquaSpa og nyd de mange dejlige indendørs og udendørs spafaciliteter.

comwell borupgaard spa

Comwell Borupgaard
Fra kr. 849,- pr. person

Nyd livet i herskabelige omgivelse i Nordsjælland tæt på skov og strand. Hotellet byder på ægte afslapning og velvære, og du får gratis adgang til luksuriøse spafaciliteter og Danmarks eneste Brechelbath.

varbergs kusthotell spa

Varbergs Kusthotell
Fra sek. 1.624,- pr. person

Varbergs Kusthotell er et af Vestsveriges mest kendte spasteder kun 52 skridt fra havet. På hotellet finder du også Sveriges eneste Thalasso-spa med havvandspool, saunaer, dampbade og jacuzzi.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål til et ophold, så find hotellets kontaktoplysninger her.

© 2018 Alle rettigheder forbeholdes
Persondatapolitik