#havdeheltglemtdet

Sommerferien skal nydes på Comwell fordi...

30-60% økologi

Comwell Hotels har det økologisk spisemærke. Det betyder at vores måltider, er 30-60% økologiske. Bestil bord i restauranten og prøv selv en lækker middag.

Er du stor vin connaisseur ?

Vi har et velassorteret udvalg af vine – nogle endda økologiske. Vores dygtige sommelierer står klar med råd og inspiration, for at tilpasse vine til din middag.

Dugfriske digitale nyheder

Lad verden komme til dig. Når du overnatter får du gratis adgang til digitale aviser og magasiner fra mere end 100 forskellige lande og på 60 forskellige sprog.

Friskbrygget økologisk kaffe

Melder kaffetrangen sig kan du nyde vores signatur kaffe – den er selvfølgelig også økologisk. Så er du sikret en lækker kop kaffe – hele døgnet.

Smagfuld sommerburger

Nyd en sommer burger med lækker briochebolle og smagfuldt økologisk Hereford oksekød. Smag vores bud på en sommerburger for kun 149 kr.

Godtnat og sov godt

Vælg den hovedpude, som passer bedst til dig. Vi ved hvor vigtig en god nattesøvn er, derfor tilbyder vi et bredt udvalg af lækre natur-, skum- og fiberpuder. 

#havdeheltglemtdet

Nogle gange kan man helt glemme, hvor skønt det er at sove længe, at andre tager opvasken, hvor dejligt det er at få morgenmad på sengen og måske det bedste af det hele… fornemmelsen af bare ikke at have nogen planer overhovedet. Del dit bedste øjeblik.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål til et ophold, så find hotellets kontaktoplysninger her.

© 2018 Alle rettigheder forbeholdes
Persondatapolitik