serveringer

Kom med til Smagfuld Aften

En god fest eller en særlig begivenhed kræver stort overblik. Comwell Hotels har 50 års ekspertise i afholdelse af bryllupper, konfirmationer, runde fødselsdage og andre særlige begivenheder.

Det kan du opleve, når vi inviterer til Smagfuld Aften på en række udvalgte hoteller i hele landet. Her byder køkkenchefen på ni lækre festserveringer for kun 495 kr. pr. person. 

middag på comwell
pige loeber ud i vandet
kvinde i hottub
comwell club tilmelding

Få en forsmag på din næste fest

Comwells beliggenhed rundt om i landet har altid tiltrukket mange selskaber. Med udsigt til natur eller storby og køkkener med et højt gastronomisk niveau, er rammerne for den perfekte fest sikret.

Vi ved, hvor meget der er at holde styr på, når den store fest skal planlægges og senere afholdes. Derfor tilbyder vores festkoordinatorer at hjælpe dig med alt det praktiske, så du kun skal tænke på det gode værtskab og nyde selskabet.

Vores festkoordinatorer er lig med tryghed og kan blandt andet hjælpe med menu, valg af vine, tema, blomster, musik, bordplan, bordopdækning, oprydning, overnatning og meget mere.

En festaften med ni serveringer og smag for skillingen
Vi vil gerne have lov at vise dig, hvordan vi kan hjælpe dig på vej til en uforglemmelig fest eller begivenhed – uanset anledning. Derfor inviterer Comwell Hotels til Smagfuld Aften på ni udvalgte hoteller landet over.

Køkkencheferne disker op med ni lækre serveringer, der serveres som ”social dining”, hvor der bliver skabt en intim og hyggelig madoplevelse, og hvor årstidens råvarer og økologi er i højsædet. Her får du vitterlig smag for skillingen, når køkkenet præsenterer udvalgte retter fra vores festmenuer.

Det koster kun kr. 495,- pr. person. Ønsker du en vinmenu hertil, kan du købe denne for kun kr. 465,- pr. person.