Presse

Nordens bedste tjenerelev

Til de nordiske mesterskaber for tjenerelever på Island den 7-8. april løb Maria Mønster Nielsen fra Comwell i Aarhus med både æren og guldet for næsen af Norge og Sverige, der måtte slå sig til tåls med henholdsvis sølv og bronze.


Årets tjenerelev 2016

Ved Nordens største fødevaremesse den 6-8. marts, FoodExpo, blev der igen i år afholdt DM for landets elever i hotel og restaurationsbranchen. I mandags, på messens anden dag, var det en stolt Maria Mønster Nielsen fra Comwell Aarhus, som kunne løbe med titlen ”Årets tjenerelev 2016”.


Vinder af årets mødekoncept

Til årets award-show på Møde- og Eventmessen 2016 i Forum i København kunne Comwell Hotels, for andet år i træk, glæde sig over at blive ankerkendt som den hotelkæde i Danmark med det bedste mødekoncept. 

Europas bedste konferencekok

Det er ikke tilfældigt at Comwell Borupgaard tidligere på året fik den flotte pris ”Bedste Kulinariske Oplevelse”.

Det har kokken Daniel Martinsen netop bevist. Comwell vinder 3 prestigefyldte priser

 

Den bedste service og den bedste kulinariske oplevelse får du på Comwell Borupgaard. Det blev afgjort i går aftes under uddelingen af Møde & Event Award 2015. Samtidig blev Comwell belønnet for at være hotelkæden med det bedste møde- og eventkoncept. Hotelkæden trak således vinderloddet i tre af de otte priskategorier ved årets prisuddeling for kursus-, konference- og eventarrangerer.