Comwell Conferencecenter Copenhagen

Bella Center investerer millioner i udvidet samarbejde med Comwell og åbner Danmarks største konferencecenter


Comwell-direktør fra Rebild Bakker flytter til Comwell Hvide Hus Aalborg

Det er særdeles erfarne hotelfolk, der overtager driften af Hotel Hvide Hus i Aalborg. Comwell blev stiftet i 1969 – dengang som Scanticon. I dag er Comwell blandt Danmarks absolut største hotelvirksomheder med 14 hoteller, en årlig omsætning på næsten 700 millioner kroner og med flere end 800 ansatte.


Rejsegilde på Aarhus’ nyeste erhvervshus

Næste sommer får Aarhus et nyt erhvervshus med konferencehotel og kontorer. Det nye hotel bliver Aarhus’ største med 240 værelser og konferencefaciliteter og drives af Comwell. 

Det færdige byggeri vil også huse de kendte rådgivningsvirksomheder Bech-Bruun og Deloitte samt byggeriets ejer Hans Lorentzen. Erhvervshuset skaber nye arbejdspladser i byen.


Comwell Køge Strand åbner marts 2014

Aage V. Jensens Fonde, der ejer Hotel Hvide Hus i Køge, har netop indgået en aftale med Comwell Hotels om den fremtidige drift af hotellet.

Hotellet i Køge står foran en grundig istandsættelse, og når det åbner om seks måneder får hotellets gæster et opdateret og indbydende hotel med navnet ’Comwell Køge Strand’.

Stjerner til Restaurant Dannebro

Restaurant Dannebro på Comwell Kongebrogaarden har fået tildelt to ud af tre stjerner i 2013-udgaven af Den Danske Spiseguide.