Presse

Europas bedste konferencekok

Det er ikke tilfældigt at Comwell Borupgaard tidligere på året fik den flotte pris ”Bedste Kulinariske Oplevelse”.

Det har kokken Daniel Martinsen netop bevist. Comwell vinder 3 prestigefyldte priser

 

Den bedste service og den bedste kulinariske oplevelse får du på Comwell Borupgaard. Det blev afgjort i går aftes under uddelingen af Møde & Event Award 2015. Samtidig blev Comwell belønnet for at være hotelkæden med det bedste møde- og eventkoncept. Hotelkæden trak således vinderloddet i tre af de otte priskategorier ved årets prisuddeling for kursus-, konference- og eventarrangerer.


Comwell-direktør fra Rebild Bakker flytter til Comwell Hvide Hus Aalborg

Det er særdeles erfarne hotelfolk, der overtager driften af Hotel Hvide Hus i Aalborg. Comwell blev stiftet i 1969 – dengang som Scanticon. I dag er Comwell blandt Danmarks absolut største hotelvirksomheder med 14 hoteller, en årlig omsætning på næsten 700 millioner kroner og med flere end 800 ansatte.


Rejsegilde på Aarhus’ nyeste erhvervshus

Næste sommer får Aarhus et nyt erhvervshus med konferencehotel og kontorer. Det nye hotel bliver Aarhus’ største med 240 værelser og konferencefaciliteter og drives af Comwell. 

Det færdige byggeri vil også huse de kendte rådgivningsvirksomheder Bech-Bruun og Deloitte samt byggeriets ejer Hans Lorentzen. Erhvervshuset skaber nye arbejdspladser i byen.


Comwell Køge Strand åbner marts 2014

Aage V. Jensens Fonde, der ejer Hotel Hvide Hus i Køge, har netop indgået en aftale med Comwell Hotels om den fremtidige drift af hotellet.

Hotellet i Køge står foran en grundig istandsættelse, og når det åbner om seks måneder får hotellets gæster et opdateret og indbydende hotel med navnet ’Comwell Køge Strand’.