Presse

Comwell overtager Centralværkstedet og Smedien i Aarhus

6. december 2016 overtager Comwell Centralværkstedet og det tilhørende oplevelseshus, Smedien, i midten af Aarhus. 


Svensk Comwell hotel vinder prisen som årets spa 2016

Comwells svenske spa hotel, Varbergs Kusthotell, har fået et gevaldigt løft efter flere store istandsættelser. Nu har det klassiske kysthotel vundet prisen som Sveriges bedste spa 2016.


Comwell dominerer det danske kursusmarked

Voxmeter A/S har offentliggjort rapporten for det danske kursusmarked 2016, og her snupper Comwell føretrøjen, når det kommer til både efterspørgsel, uhjulpet kendskab og omdømme.

 


Nordens bedste tjenerelev

Til de nordiske mesterskaber for tjenerelever på Island den 7-8. april løb Maria Mønster Nielsen fra Comwell i Aarhus med både æren og guldet for næsen af Norge og Sverige, der måtte slå sig til tåls med henholdsvis sølv og bronze.


Årets tjenerelev 2016

Ved Nordens største fødevaremesse den 6-8. marts, FoodExpo, blev der igen i år afholdt DM for landets elever i hotel og restaurationsbranchen. Her var det en stolt Maria Mønster Nielsen fra Comwell Aarhus, som løb med titlen ”Årets tjenerelev 2016”.


Vinder af årets mødekoncept

Til årets award-show på Møde- og Eventmessen 2016 i Forum i København kunne Comwell Hotels, for andet år i træk, glæde sig over at blive ankerkendt som den hotelkæde i Danmark med det bedste mødekoncept. 

Europas bedste konferencekok

Det er ikke tilfældigt at Comwell Borupgaard tidligere på året fik den flotte pris ”Bedste Kulinariske Oplevelse”.

Det har kokken Daniel Martinsen netop bevist.