Comwell care

Comwell Care

Mad med omtanke – hele dagen


Comwells køkkenchefer har i tæt samarbejde med cand. scient i human ernæring Louise Meng udviklet et kost-koncept, der har fokus på sundhed og ernæring.

Vi kalder konceptet "Comwell Care".

Med Comwell Care får kursister, møde- og konferencedeltagere, der ønsker at spise sundt, mulighed for at vælge særlige alternativer på morgen- og frokostbuffeten i alle Comwell hotellernes restauranter.

Konceptet bag Comwell Care retterne tager udgangspunkt i de 8 kostråd, Sundhedsstyrelsen anbefaler, og retterne er mærket med et lille Comwell Care-skilt, så de er lette at finde på buffeten


Filosofien 

Sund mad handler for os om gode, ærlige råvarer, om tilberedningsmetoder og allervigtigst – om den gode smag. Det tillader vores kokkeære os ikke at gå på kompromis med. 

Vi arbejder altid ud fra filosofien om, at mad skal fornøje, mætte og give energi frem til næste måltid. Med Comwell Care bliver vores gæster behagelig mætte, men ikke overmætte. På den måde er de stadig klare i hovederne – også senere på eftermiddagen.

I praksis betyder det bl.a. at vi komponerer vores retter, så vi har alle fem grundsmage repræsenteret på tallerkenen. På den måde tilfredsstiller vi dine sanser – samtidig med din mave.